Baterii

Avantajele bateriilor de baie Ideal Standard

Alege bateriile de baie Ideal Standard disponibile in magazinele Romstal si primești la pachet design elegant, tehnologie moderna si economii financiare importante la factura de apa! Poti opta pentru produse din diverse colectii lansate de unul dintre cele mai importante branduri de profil, fie ca vorbim de bateria pentru lavoar, cada, dus sau bideu. Bateriile de baie Ideal Standard au fost create pentru a respecta o serie de criterii. S-au luat in seama nevoile utilizatorilor, spatiul alocat fiecarui element din baie (lavoar, cada, dus), stilul de amenajare, siguranta in utilizare, respectarea ultimelor tendinte in ceea ce priveste protectia mediului inconjurator (economia de apa) si confortul in utilizare.

Baterii de baie Ideal StandardLa Romstal gasesti zeci de baterii de calitate de la Ideal Standard care pot fi montate pe lavoar, cada, perete, blat, cu mono sau dubla comanda. Veti fi uimiti de cat de usor se instaleaza. Si functionarea este una fara cusur. Avem baterii moderne, usor de actionat, care va vor furniza debitul de apa dorit facand in acelasi timp economii importante. Nu mai vorbim de stralucirea aparte data de materialul de constructie care le face usor de curatat, pastrandu-si aspectul pentru o perioada de ani de zile. Bateriile de baie sunt obiecte importante, utilizate zilnic si pe care ne dorim sa le folosim perioade lungi de timp. De aceea alegerea unei baterii de incredere este foarte importanta.

Ideal Standard isi doreste sa puna bateriile in centrul atentiei nu numai prin design ci si prin tehnologiile implementate – reducerea consumului, nivel scazut de zgomot, reglarea facila a temperaturii apei. Iti recomandam sa achizitionezi baterii din aceeasi gama, pentru a se completa una cu cealalta. De asemenea, este important sa ti cont de culoarea acestora. Ele trebuie sa se potriveasca cu celelalte elemente din baie (faianta, gresie, accesorii de baie).

Baterie lavoar Ideal Standard MelangeIdeal Standard a acordat o atentie sporita designului si a realizat baterii de diferite forme si dimensiuni care sa satisfaca toate gusturile. Cauta si tu colectia potrivita pentru tine! Poate iti plac bateriile de baie cu forme exacte, patratoase, sau poate doresti unele cu rotunjimi suave. Indiferent pentru care vei opta te asiguram ca vei avea parte de o baterie de incredere care se va actiona cu miscari simple, naturale si care va consuma doar atat cat vei avea nevoie.

Baterie pe blat Ideal Standard CeralineVei observa inca dinaintea montajului ca ai de-a face cu baterii cu greutate considerabila, ceea ce atesta calitatea. O baterie de bucatarie Ideal Standard va garanteaza rezultate excelente o perioada lunga fapt atestat si de garantia extinsa acordata.

Imprima-i baii tale eleganta dorita cu ajutorul unor baterii minunat conturate de la Ideal Standard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *