Baterii

Astazi, la Romstal, ai bateria de bucatarie Kroner Nico cu 10% reducere

Adauga codul STAR10 in cosul de cumparaturi si ai 10% reducere fata de pretul afisat la bateria de bucatarie Kroner Nico. Campania este activa doar astazi 26 Aprilie 2021.Baterie Kroner Nico

Comanda o baterie simpla, eleganta, usor de utilizat si de intretinut. Este modelul ideal pentru bucatarie Romstal garantand calitatea si durabilitatea produsului. Bateria cu monocomanda pentru spalator are limitator de debit reglabil cu indicator albastru/rosu, usor de manevrat pentru a asigura reglarea fluxului de apa calda sau rece in functie de preferinte. Bateria este alcatuita din ornamente metalice cu racorduri flexibile, astfel utilizarea ei este la indemana oricui. Pipa tubulara pivotanta are un design practic, functional, ce permite jetului de apa sa curga cu usurinta.

Bateria are incorporat si un set de prindere si montaj pentru ca munca de instalare sa se realizeze simplu si rapid. Modelul vine pe culoare cromata, potrivita pentru orice grup sanitar. Avand ornamente metalice este asigurat si un mediu cat mai steril, care nu permite raspandirea germenilor si bacteriilor cu care intra in contact.

Profita de raportul calitate/pret extrem de convenabil pentru orice buzunar! Calitatea produsului Kroner Nico este garantata de materialele durabile din care este alcatuit. Bateria se asorteaza cu usurinta oricarei bucatarii aducand o nota de eleganta subtila. Piesele se asambleaza si se instaleaza fara dificultate, iar intretinerea bateriei nu presupune vreun efort special, in afara curatarii regulate.

Igienic, comod, durabil si elegant, modelul de baterie Kroner Nico se potriveste tuturor, iar pretul atractiv il face sa fie extrem de accesibil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *