Pompe

Aqualine Fono – Țeavă fonoabsorbantă pentru o casă confortabilă și silențioasă

Ai aflat de noua gama de canalizare interioara fonoabsorbanta? De acum, toate tevile fonoabsorbante „4 silence” se vor comercializa sub brandul „Romstal Aqualine Fono”. Produsele din aceasta gama au un nivel de calitate si un nivel tehnologic foarte bun. Tevile Aqualine Fono sunt acum de culoare neagra, pentru o imagine premium. Sunt fabricate din materiale inovative cu performate net superioare materialelor clasice.

La avantaje putem trece, pe langa faptul evident ca sunt fonoabsorbante, si ca sunt ignifuge (se autosting la disparitia surselor de foc, materialul nefiind combustibil), au durata de viata mare, un raport bun calitate/pret si dimensiuni diverse. Se instaleaza usor datorita imbinarilor clasice cu mufa si garnitura. Acest sistem este perfect compatibil si interschimbabil cu alte sisteme din materiale plastice cu acelasi mod de imbinare. De asemenea, aduc posibilitatea unui castig mare pentru partenerii Romstal, datorita politicii de pret PLUS. Acestia pot castiga pana la 35% in plus gratie noii politici de pret. Cauta in magazine produsele Aqualine Fono marcate cu eticheta „Marja Mare„.

Ti-am pregatit, in cele ce urmeaza, un grafic care o sa-ti arate cat de silentioasa este teava Aqualine Fono. Vei observa ca zgomote usoare precum fosnetul frunzelor sau o soapta au o intensitate mai mare decat noua noastra gama de teava fonoabsorbanta.

Tevile Aqualine Fono au o durata mare de viata de peste 50 de ani. Va puteti baza pe un sistem robust si stabil, rezistent la actiunea majoritatii agentilor corozivi. Vorbim atat despre un regim constant de functionare, la 60 de grade Celsius, cat si de unul intermitent, la 80 de grade Celsius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *