Aer conditionat

Aparat de aer condiționat Romstal Habitat, în rate fără dobândă, începând de la 30 de lei pe lună!

Incepand cu 10 Iunie 2021, la Romstal a intrat in vigoare o noua campanie la aparatele de aer conditionat HABITAT, modelele noi (generatie noua, anul 2021), cu Wi-Fi inclus. In perioada campaniei, 10 Iunie – 15 august 2021 toti clientii finali ai magazinelor si filialelor Romstal pot achzitiona aparatele de aer conditionat, ce au preturi incepand de la 1200 lei (pentru modelul de 9000 BTU), in rate fara dobanda (pana la 40 rate), prin cardul de credit BRD. De notat, kitul de montaj pentru aparatele AC se achizitioneza separat.

Profita si tu de oferta verii! Racoreste-te cu aparatul de aer conditionat Habitat echipat cu tehnologia DC Inverter, ce asigura o performanta stabila, prin schimbarea capacitatii in timpul utilizarii. Acesta este usor de adaptat in functie de nevoia de confort a utilizatorului, creand conditii perfecte in incapere.

Echiparea cu tehnologia WI-FI din fabrica pemite controlarea de la distanta, gestionarea si programarea facila a aparatului direct de pe telefon. Astfel, daca exista o conexiune la internet, aparatul poate fi oprit ⁄ pornit si setat prin intermediul telefonului. De asemenea, aparatul beneficiaza de functia sleep, functia de verificare a erorilor, precum si functia energy, care permite verificarea lunara a consumului de energie.

Aspectul elegant, caracterizat de un design Streamline si un stil european simplu acopera tehnologii noi si o fiabilitate garantata si testata. Noile aparate de aer conditionat Romstal Habitat sunt simplu de instalat pentru ca racordul de evacuare a condensului poate fi montat pe ambele parti.

Design-ul special al structurii jaluzelelor face ca acest aparat sa fie simplu de dezasamblat doar prin apasarea unui buton, fiind in acelasi timp si simplu de curatat. Ia-ti un aparat de aer conditionat de calitate cu filtru de inalta densitate care elimina praful si polenul pana la 80%. Efectul anti-praf se imbunatateste cu 50%.

Nu rata oferta si echipeaza-ti casa cu tehnologie de ultima ora pentru un confort sporit! Aparatul de aer conditionat Romstal Habitat va functiona  economic si eficient asigurand o performanta stabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *