Solutii Eco

Apă pură direct de la robinet cu sistemul de ultra filtrare PUR 3UF 10

Cunoastem cu totii importanta apei in viata omului. Nu trebuie sa insistam asupra suportului pe care ni-l ofera, indiferent daca vorbim de apa potabila sau de cea nepotabila. Cu toate acestea, omul are tendinta de a nu pretui aceasta licoare care sustine viata si continua, intr-un mod alarmant, sa o foloseasca fara a o dramui.

Astazi va prezentam un produs care doar prin simpla prezenta va va aduce numeroase beneficii. Sistemul de ultra filtrare in trei trepte PUR 3UF 10 face parte dintr-o gama profesionala de filtrare a apei. Acesta indeparteaza elementele nedorite din apa totodata eliminand mirosul si gustul neplacut.

PUR 3UF 10 este proiectat sa fie montat si utilizat in punctele de consum, de exemplu sub chiuveta, fiind format, asa cum am mai spus-o, dintr-un sistem de filtrare in trei trepte.

Prima treapta o reprezinta filtrarea mecanica. Aceasta consta in indepartarea suspensiilor solide din apa precum nisipul ori rugina.

Pasul doi al sistemului PUR 3UF 10 este filtrarea chimica. In cadrul acestui proces produsul retine substantenle organice si agentii de dezinfectare solubili in apa – clor si derivati clorurati. De asemenea, aceasta a doua treapta imbunatateste gustul si elimina mirosul neplacut.

Ultima etapa a procesului de ultra filtrare este cea biologica. In aceasta faza, PUR 3UF 10 retine orice particula cu dimensiuni mai mari de 0,1 micrometri, aici incluzand si bacteriile.

Caracterisiticile sistemului de ultra filtrare PUR 3UF 10

  • Dimensiuni filtre – 10’
  • Pahare  – opac/albastru, din SAN (copolimer stiren – acrilonitril)
  • Capace  – albastru, din PP ranforsat cu talc
  • Etansare pahar/capac – inel O din EPDM
  • Conectare – filet de ½’
  • Presiune maxima de lucru – 6 bar
  • Temperatura minima – 1ºC (temperatura de inghet)
  • Temperatura maxima – 45 ºC

Cele 3 filtre sunt prinse solidar pe un suport din tabla cu posibilitatea de prindere pe perete.

Comanda acum sistemul de ultra filtrare PUR 3UF 10 si bucura-te de apa curata instant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *