Stiri

Am deschis un nou magazin Romstal la Cluj!

Veste buna pentru cei care locuiesc in Cluj sau imprejurimi! Ne-am instalat mai aproape de voi! Incepand cu 22 iunie 2021, am deschis noul magazin Romstal Cluj in care poti descoperi oferta noastra de produse ECO pentru instalatii si amenajarea baii! Va asteptam in noua noastra filiala situata pe strada Traian Vuia 180A, de luni pana vineri, intre orele 08:00-17:00!

Noul magazin Romstal Cluj are urmatoarele dimensiuni

  • Suprafata construita (la nivelul solului): 517 m2
  • Suprafata construita desfasurata: 597 m2
  • Suprafata expozitie: 120 m2
  • Suprafata autoservire/depozit: 317 m2
  • Suprafata anexe: Parter 80 m2 + Etaj 80 m2

Romstal recomanda produse ECO (solutii de instalatii si produse cu impact redus asupra mediului) care sa minimalizeze pe cat posibil impactul negativ al acestora asupra mediului. Promovam sustenabilitatea si solutiile ECO pentru ca, din pacate, omenirea a facut pasi importanti in industrializare sacrificand cu buna stiinta toate principiile sustenabilitatii si dezvoltarii durabile.

Vino in magazinele noastre si afla mai multe desore politica energetica dupa care ne ghidam si care sunt actiunile intreprinse pentru diminuarea amprentei energetice. Am construit un program dedicat de schimbare al culturii organizationale si vanzarilor intr-un mod sustenabil, spre comportamente si solutii “verzi” in instalatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *