Solutii de Amenajari

Alegeți accesorii de baie Quadrotto pentru o încăpere curată și bine organizată

Romstal va pune la dispozitie o serie de accesorii pentru baie de cea mai buna calitate de la producatorul Gedy Spa. Seria QUADROTTO se va potrivi perfect in baia dumneavoastra datorita designului simplu si modern. Puteti alege un portsapun, un distribuitor sapun lichid, un portpahar si o  portperie de wc stativa cu forme patratoase dar care se incadreaza in curentul minimalist tot mai utilizat in baile moderne. Este disponibila atat pe alb cat si pe negru.

Designul colectiei urmareste linii geometrice, simple si precise, perfecte pentru baile minimaliste. Piesele seriei sunt rezistente si robuste, concepute special pentru a rezista mediului tipic din incaperea de baie. Cu ajutorul acestora putem avea la indemana produsele destinate igienei si ingrijirii care fac parte din rutina noastra zilnica.

Primul lucru care ne atrage atentia este culoarea neutra, care ajuta aceste produse sa se potriveasca in orice stil de amenajare a baii. Produsele destinate organizarii baii din seria Quadrotto sunt simple si eficiente. Cu ajutorul acestora baia va capata un aspect ireprosabil. Sunt foarte simplu de intretinut si au durata mare de viata. Cu ajutorul acestora baia va capata un aspect ingrijit si elegant.

De obicei baia este camera cu cele mai reduse dimensiuni dintr-o locuinta. Iata de ce accesoriile de baie devin elemente care ne pot oferi mai multa flexibilitate. Cu siguranta o baie frumos decorata va fi mai bine pusa in valoare daca este o baie bine organizata. Pentru a evita imprastierea produselor si obiectelor pentru toaleta zilnica peste tot prin baie, putem sa apelam la seria de accesorii de baie Quadrotto de la Gedy.

Curbele elegante ale produselor din aceasta gama sunt subtile si puternice. Simplitatea lor este o virtute care le confera puterea de a da stralucire oricarei incaperi de baie. Pe langa frumusetea data de designul unic, seria se distinge si prin functionalitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *