Instalatii de incalzire

Alegerea optimă pentru starea de bine – Romstal Habitat

Romstal recomanda Habitat, gama variata de echipamente moderne destinate confortului locuintei. Am produs sub brand propriu echipamente diverse precum – centrale pe gaz sau electrice, aparate de aer conditionat comercial si rezidential, boilere electrice, senzori si automatizari si multe altele. Produsele Romstal Habitat sunt menite sa iti aduca design si tehnologie pentru starea ta de bine.Romstal Habitat

Iti recomandam sa ai incredere in Garantia Calitatii Romstal si sa alegi produse care nu se rezuma doar la un design modern ci produc performanta de top. Ele te vor cajuta sa obtii confortul dorit cu un consum energetic redus. Romstal Habitat este sinonim cu investitii reduse in intretinere deoarece gama garanteaza o durata mare de viata. La avantaje trebuie sa trecem si faptul ca montajul se face extrem de simplu si rapid.

Ia-ti acum o centrala termica Romstal Habitat, model care va asigura performante de top si eficienta din punct de vedere energetic. Se bazeaza pe tehnica condensatiei, metoda de functionare care protejeaza componenetele interne ale aparatului si le fereste de o posibila deteriorare prematura. Centralele in condensatie reduc semnificativ consumul de gaz contribuind astfel si  la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Centrala Romstal Habitat profita  de caldura latenta a vaporilor de apa rezultati in urma arderii reducind astfel cantitatea de combustibil utilizata.

Daca inca nu ai gaz in zona locuintei tale poti opta pentru o centrala electrica Romstal Habitat. Aceasta ofera un confort sporit, fiind un produs de top cand vine vorba de incalzirea unor spatii de mici dimensiuni. Bucura-te de un randament crescut, silentiozitate si usurinta in utilizare, montare si intretinere. O centrale electrica se poate monta pe orice perete, nu neaparat pe cel exterior, neavand nevoie de tubulatura pentru ca nu elimina fum.

Pentru racirea locuintei in anotimpul cald va recomadam aparatele de aer conditionat Habitat care asigura aerul rece necesar printr-o singura apasare de buton. Va punem la dispozitie aparate AC cu diverse puteri pentru a deservi orice tip de incapere indiferent de marimea acesteia. Ele functioneaza fluid si silentios, asigurandu-va confortul dorit instantaneu.Aer conditionat Romstal Habitat

Descopera chiar acum gama Romstal Habitat si bucura-te de produse de top la preturi excelente!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *