Instalatii de incalzire

Alege unul dintre boilerele electrice Tesy și bucură-te de apă caldă cu mai puțin consum de energie

Boilerele Tesy sunt produse de top care incadreaza ultima tehnologie de protejare cu strat de sticla-ceramica a rezervorului de apa. Protejarea cu stratul de sticla-ceramica asigura o protectie ridicata impotriva coroziunii, dar si o igiena perfecta a apei si garanteaza o durata mare de viata a rezervorului de apa. Boilerele electrice Tesy au o gama variata de modele, cu capacitati intre 6 si 150l, iar modelele cu una sau doua serpentine au o capacitate intre 80 si 150l. Acestea sunt echipate cu anod de magneziu, care protejeaza rezervorul boilerului impotriva coroziunii electochimice.

Rezervorul boilerului este produs printr-o tehnologie de ultima ora de sudura in plasma, un proces de unire a doua metale nefolosindu-se nici un material suplimentar. Aceasta tehnologie asigura o structura omogena a imbinarii si o rezistenta ridicata la sarcina mecanica. Acestea au o termoizolatie eficienta, cu spuma poliuretanica fara CFC (nu afecteaza stratul de ozon), cu densitate ridicata si cu o grosime de 18 mm, ce garanteaza pierderi minime de caldura si economie de energie.

Serpentina reprezinta un schimbator de caldura economic, eficient si fiabil, creat pentru conexiunea la instalatia de incalzire cu sistem de circulatie fortata a caldurii. Boilerele prevazute cu doua serpentine au turbulator, un dispozitiv incorporat pe intreaga lungime a serpentinei, cu mici orificii specifice, proiectat pentru a intensifica schimbul de caldura.

In acest mod energia straturilor termice ale agentului termic este transferata mult mai bine catre peretele serpentinei. Acest proces este caracterizat de curgerea turbionara si a absorbtiei maxime a energiei agentului termic. Turbulatorul mareste caracteristicile termotehnice ale boilerului: puterea marita a serpentinei cu pana la 26% si incalzirea mai rapida a intregului volum. Aceasta solutie tehnica diferentiaza produsele Tesy fata de produsele concurente de pe piata mondiala.

Ultima tehnologie implementata de Tesy este PISTON EFECT. Aceasta asigura prin noul design al duzei de apa rece o cantitate cu pana la 15% mai mare de apa calda. Totodata, ultimele modele de boilere Tesy salveaza pana la 16% din energia de incalzire, prin eliminarea puntii termice dintre corpul boilerului si sistemul de prindere pe perete.

Noile modele de boilere sunt dotate cu intrerupatorul unic BiLight cu doua functii de operare, vizualizate prin schimbarea culorii luminii panoului. Este indicat modul de “incalzire” cu culoarea rosu si “gata de utilizare” cu culoarea albastra, atunci cand temperatura apei ajunge la valoarea setatata si este gata de utilizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *