Instalatii de incalzire

Alege un pachet performant format dintr-o centrală Riello Family și un termostat programabil RiCloud și bucură-te de confort la superlativ

Centrala Riello Family reprezinta solutia perfecta pentru cei mai exigenti utilizatori. Este o centrala termica in condensare cu functie dubla, utilizandu-se atat pentru incalzirea casei, cat si pentru producerea apei calde menajere. Centrala termica in condensatie Family este disponibila in mai multe variante de puteri. Alege unul dintre cele doua pachete formate din centrala si un termostat programabil RiCloud.

Printre avantajele centralelor Riello Family amintim:

SCHIMBATOR DE CALDURA – Schimbator primar din otel inoxidabil. Eficienta si fiabilitate in inima lui Family.

CONTROLUL ACTIV AL COMBUSTIEI – Sistem electronic avansat de control al arderii care monitorizeaza in mod constant combustia pentru a obtine un consum optim si emisii scazute.

EFICIENTA RIDICATA – Confort maxim si consum minim in incalzire si ACM. Noul schimbator sanitar in placi optimizat pentru performante de top in ceea ce priveste eficienta, stabilitatea temperaturii si timpii de asteptare.

EMISII SCAZUTE – In cursa continuua a reducerii emisiilor, noul Family este certificat Clasa 6 a NOx, cea mai buna prevazuta de standardele europene.Centrala Riello Family CX

VERSATILITATE – Spre viitor, cu Family. Datorita protocolului de comunicare BUS este posibila comunicarea dintre panoul de control hibrid introdus intr-un sistem multi-energetic si telecomanda inteligenta RiCLOUD.

CONTROL INTUITIV – Afisajul grafic color informeaza in mod constant cu privire la starea functionala a cazanului. Navigarea in functiile si programele cazanului multumita interfetei cu pictograme si elemente textuale, nu a fost niciodata mai simpla.

INSTALARE RAPIDA – Timpul este pretios. Cu Riello Family, instalarea si accesul la componentele interne este simplificat pentru a minimiza timpul si efortul.

CONFORTUL LA INDEMANA

Controlul inteligent de la distanta RiCLOUD va permite sa gestionati confortul casei dvs. intr-un mod simplu si intuitiv din afara casei. Prin intermediul aplicatiei dedicate, este posibil sa verificati starea sistemului de incalzire, dar si sa programati timpii de functionare pentru aprindere, oprire, temperatura si centrala direct de pe telefonul smartphone sau de pe tableta. Pot fi gestionate pana la 8 zone diferite, fiecare controlate de propriul RiCLOUD. RiCLOUD poate fi instalat in modul wireless prin intermediul receptorului de frecventa radio, disponibil ca accesoriu, evitand astfel orice activitate electrica si montaj pe perete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *