Solutii Eco

Alege sustenabil și ai reduceri de până la 60% și transport gratuit!

Romstal te invita sa alegi intotdeauna ECO! Ne referim la produse cu impact redus asupra mediului inonjurator. Politica noastra este orientata spre generarea unor alternative eficiente care sa ajute la conservarea resurselor naturale. Promovam sustenabilitatea si solutiile ECO!

De aceea am selectat pentru clientii nostri cateva produse din aceasta categorie care sa poata fi achizitionate la preturi reduse. Pana la 31 iulie poti comanda, doar online, panouri solare, sisteme de irigatii si diverse tipuri de baterii economice la preturi senzationale reduse cu pana la 60%. De asemenea, oferim si transport gratuit.

Cu totii ne dorim independenta fata de retele publice de distributie a energiei electrice sau gazelor. Mai apoi este vorba despre reducerile substantiale ale cheltuielilor. Casa Eco produce mai multa energie decat consuma devenind astfel locuinta perfecta.

O astfel de casa, care nu trebuie legata la o retea terestra distribuitoare de energie electrica si care dispune de sisteme eco de racire si de incalzire, este intotdeauna o solutie pe termen lung, extrem de sigura, confortabila, ceea ce inseamana ca respecta toti parametrii de confort interior ca umiditate si temperatura si iti ofera o viata sanatoasa si lipsita de griji. Este sustenabila, folosind cele mai prietenoase materiale atat pentru utilizatori cat si pentru mediu.

Romstal a incercat sa ia o serie de masuri pentru stoparea risipei resurselor naturale, pentru limitarea efectelor nocive ale unor produse asupra mediului inconjurator. Va propunem folosirea unor panouri solare care reprezinta un mod ecologic si foarte economic pentru asigurarea necesarului de energie electrica si apa calda menajera. Utilizarea radiatiei solare in locul surselor de energie fosile este varianta cea mai prietenoasa cu mediul inconjurator, neavand nici un fel de emisii poluante. Cu ajutorul sistemului de panouri solare putem reduce consumul de energie cu pana la 100% in zilele insorite, si cu pana la 70% in zilele innorate. In acest fel vom beneficia de confortul dorit fara nici un cost suplimentar. La Romstal aveti la promotie pachete complet echipate de panouri solare pentru a va asigura o economie financiara evidenta pe termen lung.Energie solara

Tot acum, deoarece ne aflam in anotimpul cald, va punem la dispozitie la preturi excelente diverse tipuri de sisteme de irigatii. Alege aspersoare, conectori sau furtunuri care vor distribui apa direct si facil catre plantele sau gazonul dumneavoastra. Alege solutia completa pentru un sistem de irigare prin picurare care permite apei si nutrientilor sa fie distribuite aproape de radacina fiecarei plante sau unul de suprafata, gata de utilizare, care sa ude din belsug gradina dumneavoastra. Un sistem de irigatii poate fi construit cu furtun, aspersor, conectori, adaptoare, racorduri, robineti, coturi, teuri.

Reducrile de pana la 60% se aplica si bateriilor de baie si bucatarie selectate. Romstal va ofera solutii complete pentru utilarea casei cu baterii de cea mai buna calitate de la branduri de incredere. Datorita experientei lor indelungate  puteti fi siguri ca achizitionati cele mai moderne baterii care beneficiaza de tehnologie de ultima ora.Baterie bucatarie Grohe Eurosmart New cu dus extractabil

Pe langa calitatile ecologice si economice pe care le ofera bateriile  care vor dota lavoarul, casa si dusul, va vor servi pentru perioade lungi de timp gratie robustetii si rezistentei. Sunt practice si perfecte tocmai pentru o utilizare indelungata. Ele isi mentin aspectul lucios chiar si dupa mult timp de intrebuintare, fiind ideale pentru familiile numeroase. Ele sunt special concepute pentru a reduse consumul de apa si energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *