Baterii

Alege seria de baterii de baie Balance de la Kludi!

Seria de baterii de baie Kludi Balance se remarca, in primul rand, prin designul elegant dat de formele moderne alese cu grija de specialistii germani. Insa nu numai acesta este atuul lor. Ele se vor distinge si printr-o functionalitate perfecta, experienta in utilizare fiind de-a dreptul unica. Toate elementele din baie – lavoar, cada, cabina de dus, bideu – vor prinde viata cu aceste baterii speciale extrem de gratioase care vor ramane tot timpul stralucitoare gratie suprafetelor lor tratate.

Brandul KLUDI pune in aplicare motto-ul companiei “Apa in perfectiune” transformand bateriile sale de calitate in produse care ies in evidenta in orice baie. Seria Balance nu este deloc diferita. Te vei indragosti de fomele rotunjite indiferent de tipul de bateriei pe care le-ai ales. Sunt usor de montat si se pot aplica aparent sau incastrat. Odata instalate vor putea fi utilizate prin miscari line si intuitive. Somptuozitatea si rafinamentul se resimt inca de la prima punere in functiune. Bateriile Kludi Balance asigura un jet puternic cu un consum redus de apa.

Opteaza si tu pentru bateriile de baie Kludi Balance disponibile in magazinele Romstal! Vei primi produse de calitate cu design elegant si care beneficiaza de tehnologie moderna care va garanteaza economii financiare importante la factura de apa. Ele respecta o serie de criterii precum nevoile utilizatorilor, stilul de amenajare, siguranta in utilizare, respectarea ultimelor tendinte in ceea ce priveste protectia mediului inconjurator si confortul in utilizare.

Bateriile de baie sunt obiecte utilizate zilnic de aceea ne dorim sa fie cat mai rezistente pentru a le folosi perioade cat mai lungi de timp. Recomandam alegerea unei baterii de incredere precum Kludi Balance care asigura reducerea consumului de apa, un nivel scazut de zgomot si reglarea facila a temperaturii apei.

Imprima-i baii tale eleganta si delicatetea dorita cu ajutorul unor baterii minunat conturate din seria Balance de la Kludi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *