Instalatii de incalzire

Alege pompa de caldură Romstal Ecoheat! Exclusiv din magazinele noastre

Fa cea mai buna alegere si ia-ti o pompa de caldura Romstal Ecoheat pentru a-ti incalzi sau raci casa cu un consum de energie mult redus! Pompa de caldura este elementul de care ai nevoie pentru a extrage in anotimpul rece caldura din pamant, apa sau aer, si apoi, cu ajutorul unui compresorului din dotare, sa incalzeasca agentul frigorific la o temperatura care sa-ti aduca confortul necesar. Mai mult, vara, ciclul se inverseaza iar locuinta este racita. Asadar uita de centrale termice si aparate de aer conditionat. Acelasi produs iti aduce intr-un mod eficient tot ceea ce ti-ai dorit.

Este adevarat, costul initial al unei pompe de caldura pare mult mai mare. Daca va ganditi insa ca aceasta este o investitie pe termen lung, veti realiza ca vor aparea economii considerabile la factura de incalzire dar si la cea de electricitate, care va vor ajuta sa recuperati costurile initiale. Cei  mai multi iau in seama coeficientul de performanta (COP) al pompei cand fac alegerea. Este vorba despre raportul dintre energie consumata si energie produsa. Asadar, daca o pompa de caldura are COP-ul 5 sau 6, rezulta ca pretul la factura de energie electrica va fi de aproximativ 5-6 ori mai mic decat in cazul utilizarii unui cazan electric conventional. Nu adaugam faptul ca, in cazul pompei de caldura, nu te vei mai lovi de dezavantaje precum depozitarea lemnelor, alimentarea cu combustibil, curatarea echipamentului si a mizeriei rezultate din utilizarea lemnelor.pompa de caldura aer apa

Pompele de caldura castiga teren si in Romania, desi in occident ele sunt utilizate de zeci de ani. Daca inca nu stiti ce sa alegeti va recomandam produsele exclusive Romstal, Ecoheat. Este vorba de pompe de caldura aer-apa, splitate, reversibile, cu functie de incalzire si racire care folosesc aerul exterior pentru a incalzi sau raci agentul termic (apa), care va fi distribuit catre instalatia interioara de incalzire/racire, precum si catre instalatia de preparare a apei calde menajere.

Ne-am propus să vă oferim încredere în produsele Romstal Ecoheat, produse de calitate superioară care, mai mult se integrează și în categoria ECO, prietenoase cu mediul. Cum aerul reprezintă o sursă de căldură gratuită, disponibilă în cantități nelimitate, pompele de căldură aer – apă pot utiliza ca sursa de căldură doar aerul exterior, care este circulat prin tubulaturi cu ajutorul unui ventilator.

Pompele de caldura prezinta mai multe functii. Una dintre acestea este reprezentata de functia de incalzire, care se realizeaza prin radiatoare, ventiloconvectoare sau sistem de incalzire in pardoseala. Pompele sunt utilizate si pentru racire, prin intermediul unitatii ventiloconvectoare. De asemenea, cu ajutorul unui boiler, acestea pot produce si apa calda menajera.

Pompele de caldura aer-apa utilizeaza sursele din mediul inconjurator al locuintei (aer, apa, sol) ca sursa de caldura. Acestea sunt proiectate pentru a furniza caldura intr-un mod eficient, scazând costurile drastic. De asemenea, este bine de stiut ca astfel de echipamente protejeaza mediul inconjurator, politica pe care Romstal a imbratisat-o si pe care o promoveaza fara menajamente. Un alt avantaj al acestor produse il constituie faptul ca se monteaza simplu si rapid.

Ia-ți acum o pompa de caldura aer-apa Romstal ECOHEAT, splitata, reversibila, cu functie de incalzire si racire, la preturi foarte competitive pentru piata din Romania. Pompa de caldura, foloseste aerul exterior pentru a incalzi sau raci agentul termic (apa), care va fi distribuit catre instalatia interioara de incalzire/racire, precum si catre instalatia de preparare a apei calde menajere.

Pompa de caldura Romstal Ecoheat este alcatuita din unitate interna si unitate externa. Produsul are o structura compacta care asigura o instalare usoara. Ea va asigura confortul necesar nenecesitand protectie suplimentara impotriva inghetului, deoarece conductele de legatura dintre unitatea externa si unitatea interna fiind incarcate cu refrigerant. Tehnologia DC inverter asigura fiabilitate si eficienta maxima in functionare. Pompa de caldura Ecoheat poate gestiona surse de incalzire auxiliare (aport caldura de la panouri solare, cazane pe gaz, cazane pe combustibil solid. Printre alte caracteristici amintim ca permite reglajul temperaturii agentului termic in functie de temperatura exterioara (compensare climatica) dar si controlul a doua zone de temperatura distincte.

Nu ezitati! Luati legatura cu reprezentatii Romstal care va vor oferi consultanta explicandu-va cum functioneaza sistemul de incalzire/ racire cu pompe de caldura. Acestia va vor ajuta sa faceti un calcul termic corect pentru a achizitiona pompa de caldura potrivita pentru spatiul dumneavoastra. De asemenea, va vor da recomandari in functie de clima zonei, pozitionarea unitatii in raport cu punctele cardinale, numarul de persoane, pierderile termice. Se stabileste astfel necesarul termic si se evita subdimensionarea sau supradimensionarea pompei de caldura. Va vom ajuta sa luati decizia cea mai buna, pentru a spori gradul dumneavoastra de confort, costul investitiei dar si pe cel al facturilor viitoare.

Marii producatori ai pompelor de caldura investesc constant in imbunatatirea si cresterea performantelor. Iata de ce va invitam sa faceti o alegere ecologica si eficienta care va va imbunatati considerabil ritmul de viata. Veti controla rapid, intuitiv si simplu toti parametrii care va intereseaza de la temperatura interioara a locuintei pana la cea a apei calde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *