Centrale termice

Alege pachetul de încălzire Habitat recomandat de instalatorii profesioniști

Construiesti sau renovezi si ai nevoie de o centrala noua? Descopera centrala termica Romstal Habitat Habitat 25K, 21 kW, din pachetul pe care ti l-am pregatit. Bucura-te de performantele excelente si designul elegant al centralei brand propriu dar si de celelalte elemente cuprinse in pachetul disponibil acum la pret redus. Pe langa centrala primesti un Kit coaxial orizontal centrala condensatie Habitat D.60/100 plus Termostat programabil wireless Salus 091FLRF.Pachet centrala Habitat

Centrala termica Romstal Habitat este un model pe cat de elegant pe atat de puternic. Romstal Habitat va asigura performante de top fiind in acelasi timp extrem de eficienta din punct de vedere energetic. Acest lucru se datoreaza noii metode de obtinere a unui plus de putere, tehnica condensatiei. Aceasta metoda de functionare protejeaza componenetele interne ale aparatului si le fereste de o posibila deteriorare prematura.

Centralele in condensatie indeplinesc normele de mediu reducand semnificativ consumul de gaz contribuind astfel la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta tehnica nu utilizeaza doar caldura gazelor rezultate in urma arderii combustibilului ci profita si de caldura latenta a vaporilor de apa rezultati in urma arderii reducind astfel cantitatea de combustibil utilizata.Beneficii centrala Habitat

Romstal a conceput si dezvoltat un nou schimbator de caldura din otel inoxidabil cu sectiuni marite de trecere a apei: sectiunea interioara a serpentinelor a fost marita de 4 ori fata de diametrele standard prezente la echipamentele similare de pe piata. Datorita noului schimbator de caldura, Romstal HABITAT are un randament termic mai bun, o rezistenta mai buna la depunerea calcarului si a murdariei din instalatie, astfel incat Romstal HABITAT este ideala chiar si pentru inlocuirea unei centrale dintr-o instalatie pre-existenta. De asemenea, noul schimbator de caldura cu serpentina unica, garanteaza debite mari, pierderi de sarcina reduse, operatiuni de curatare si intretinere simple.

Profita de pretul redus al pachetului si comanda produse cu tehnologie de ultima generatie caracterizate prin eficienta, robustete si calitate inalta. Plateste un pret corect pentru acest pachet care va ajuta sa obtineti confortul necesar – incalzire si apa calda menajera.

Simplu de utilizat si foarte eficiente, centrala in condensatie si termostatul pot fi integrate in categoria produselor care protejeaza mediul inconjurator. Centralele in condensatie indeplinesc normele de mediu reducand semnificativ consumul de gaz contribuind astfel la reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

One thought on “Alege pachetul de încălzire Habitat recomandat de instalatorii profesioniști

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *