Obiecte sanitare

Alege o cadă din quaryl de la Villeroy & Boch pentru o baie ca-n filme

Alege un obiect sanitar desavarsit recomandat oricarei bai, cada din quaryl de la Villeroy & Boch! Acest element se incadreaza cu usurinta datorita fomei, culorii si a materialului din care este confectionat, quarylul, material dezvoltat si produs exclusiv de catre Villeroy & Boch.

Inovatia in materia de material – Quaryl

Acesta sta la baza multor produse de succes si inovatii de design deoarece combina cele mai bune proprietati ale cuartului natural cu versatilitatea rasinii acrilice de inalta calitate. Amestecul unic, lichid care contine 60% cuart si rasina acrilica de inalta calitate poate fi acum modelat in orice forma, folosind o metoda de turnare de inalta precizie pentru fabricarea produselor. Rezultatul final este un material unic cu o grosime de pana la 18 mm.

In domeniul wellness materialul inovator Quarly dezvoltat de Villeroy & Boch a revolutionat atat designul cat si functionalitatea. Quarylul a fost dezvoltat exclusiv pentru productia de cazi de bai si de dus de inalta calitate.Cada Quaryl

Avantajele sunt evidente, pentru ca este posibil aproape orice: design , montare in linie, tolerante reduse si muchii precise. Materialul nu este doar un avantaj pentru designeri. Si consumatorii profita de aceasta dezvoltare. Cazile de baie si de dus din Quaryl se curata usor datorita suprafetei sale netede, fara pori. Astfel suprafetele isi mentin luciul de durata.

Cazile din Quaryl au de asemenea un efect antiderapant si de protectie fonica. Sunt deci ideale si pentru case private cu mai multe etaje si pentru hoteluri. Datorita Quarylului a fost posibila, de exemplu, dezvoltarea unor cazi de baie ovale, bazata pe forma originara a oului.

Cada din quaryl este potrivita bailor moderne dar si celor clasice care vor sa cucereasca prin designul aparte. Ea este un produs de top care satisface toate nevoile utilizatorului, ajutandu-l sa se relaxeze dupa o zi de munca si nenecesitand timp indelungat cand vine vorba de curatare. Suprafata ei nu retine murdaria.

Alegeti acum o cada deosebita din oferta Romstal iar aceasta va schimba pentru totdeauna modul in care arata si se simte baia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *