Cabine de dus

Alege o cabină de duș cu hidromasaj Vega de la Romstal și bucură-te de confort, eficiență și eleganță în baia ta

Pentru cei care iau in calcul instalarea unei cabine de dus in baia proprie, cabinele de dus cu hidromasaj Vega de la Romstal reprezinta varianta cea mai buna. Indiferent de suprafata baii, sau stilul de amenajare, ele se vor incadra perfect si, mai important, bugetul nu va fi afectat, acestea avand preturi excelente. In aceasta perioada platiti cu 30% mai putin pentru o cabina cu hidromasaj Vega. Grabiti-va si comandati chiar acum modelul preferat!

Aceste cabine cu hidromasaj reprezinta combinatia perfecta intre eleganta, eficienta si confort. Spre deosebire de cabinele de dus fara hidromsaj ele ofera mai multe optiuni. De exemplu, sunt extrem de potrivite pentru cei care vor sa faca un dus rapid dar performant, dar si o baie relaxanta care sa alunge oboseala. Aceste clipe de rasfat al simturilor se simt cel mai bine in cabina de dus Vega cu cadita inalta.

Jeturile de hiromasaj cu apa calda intind pielea, intinerind-o, si relaxeaza muschii. De asemenea ele vor face un msaj performant celor care au dureri de spate sau umeri.

Printre avantajele evidente pe care le obtineti alegand o cabina de dus Vega enumeram: locul castigat in baie, instalarea usoara, consum de apa mult redus, accesul facil (mai ales pentru persoanele in varsta).

Cabinele de dus Vega sunt foarte spatioase avand o inaltime de 218 cm, in timp ce latimea si lungimea incep cu dimensiunile clasice de 90×90 cm ajungand la 120×80 cm. Ele nu ofera in plus doar jeturi de hidromasaj pentru relaxare si stimulare, panoul de comanda cu ecran tactil integrat permitand de asemenea functii de: ventilatie, iluminare, radio si bluetooth.

Cabinele inovatoare Vega va vor tine conectat la cele mai noi stiri, sau va vor descreti fruntea cu hit-urile momentului chiar in timpul baii. Dupa dus veti porni ventilatoarele pentru dezaburirea geamurilor. Beneficiati de aceste detalii care fac diferenta ele permitandu-va sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta in interiorul cabinei.

Cabinele de dus Vega sunt facil de montat si usor de intretinut. Geamurile de sticla beneficiaza de un tratament care impiedica depunerile de calcar si sunt usor de sters. Cadita se curata cu detergenti, iar peretii de sticla, cu solutii speciale pentru geamuri si sticla.

La Romstal vei gasi mai multe modele de cabine de dus cu hidromasaj Vega. Puteti opta pentru o cabina de dus cu cadita semirotunda, patrata sau dreptunghiulara. In privinta materialului utilizat la fabricarea caditelor, acrilul, acesta se dovedeste excelent datorita raportui calitate/pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *