Alege o aerotermă cu agent termic pentru încălzirea și ventilația spațiilor mari

Actualizat la 15 January, 2021 at 02:14 pm

Suntem obișnuiți cu soluția clasică – folosirea radiatoarelor pentru a transfera căldura într-un sistem cu agent termic. De asemenea, folosim aeroterma eletrică pentru încălzirea unui spațiu, mai ales atunci când nu avem la dispoziție o centrală termică, un cazan sau alt sistem mai scump dar cu un consum de resurse mai mic. Iată că acum, aceste două metode foarte răspândite pot fi inlocuite cu o a treia variantă – aeroterma cu agent termic, care, pe lângă încălzire, asigură în plus și ventilarea spațiilor.aeroterma

Această soluție, am putea spune hibridă, folosește aeroterma pentru a disipa căldura în locul caloriferului dar sursa de căldură este tot agentul termic care ar putea fi o centrală termică, un cazan sau un arzător. Dacă radiatorul este un sistem destul de simplu și tehnologizarea lui se face doar prin montarea unor robineti termostatați, aeroterma în schimb este un sistem ceva mai modern care înglobează inovații și tehnologii noi de eficientizare și optimizare. Avantajul major al aerotermelor în fața clasicelor calorifere este ventilația pe care o asigură concomitent cu încălzirea.aeroterma cu agent termic

La Romstal puteți alege aeroterme cu agent termic produse de TECNOCLIMA în Italia, companie fondată în 1973 de către Alfonso Vescovi, un expert în domeniul încălzirii și a aerului condiționat, cu scopul de a produce echipamente bazate pe încălzire, ventilare, uscarea aerului și recuperare de căldură, unități pentru tratarea aerului și pentru climatizare. De asemenea puteți opta pentru aeroterme produse de compania Sonniger din Polonia, un furnizor european de echipamente moderne, ecologice potrivite optim pentru încălzire industrială. Sonniger sunt specialiști în domeniul încălzitoare de aer și perdele de aer.

Aerotermele cu agent termic reprezintă soluția ideală pentru încălzirea și ventilația spațiilor mari, fie că ele sunt industriale, comerciale sau de alt tip.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *