Instalatii de incalzire

Alege încălzirea în pardoseală electrică și bucură-te de cea mai confortabilă soluție de încălzire

Incalzirea in pardoseala este una dintre solutiile ingenioase si foarte eficiente care ne ajuta sa obtinem un mediu confortabil din punct de vedere termic pentru locuinte sau birouri. Bucura-te si tu de acest sistem de incalzire care iti va aduce o serie de avantaje evidente! Astazi discutam despre incalzirea in pardoseala cu ajutorul covoraselor electrice. Diferenta fata de sistemul clasic care recircula apa prin tevi speciale asezate in sapa este ca aceste covorase au nevoie doar de curent electric pentru functionare. Aceste covorase electrice se monteaza foarte usor si, mai important, sunt imediat gata sa incalzeasca rapid si uniform.

Adoptarea unui sistem de incalzire in pardoseala cu ajutorul unor covorase electrice presupune performante crescute si ajuta la crearea unui mediu inconjurator mai curat si mai sanatos pentru toata lumea. Nu mai punem la socoteala ca intreaga instalatie este invizibila, ceea ce va confera libertate in alegerea oricarui stil arhitectural. Veti avea mai mult loc pentru mobila pentru ca nu vor mai exista radiatoare sau tevi prinse pe peretii camerelor. Mai mult, caldura se distribuie acum uniform in toata locuinta obtinandu-se eficienta maxima in incalzire.

Incalzirea cu ajutorul unui covor electric ascuns in pardoseala este considerata mai rapida decat cea cu apa. Datorita faptului ca se monteaza mai repede, ea este si ceva mai ieftina. Varianta de incalzire in pardoseala pe curent este probabil mai indicata deoarece covorasele de incalzire prin pardoseala sunt subtiri si mai usor de manevrat decat sistemele cu apa. Cu siguranta aceasta varianta este viabila atat pentru intreaga casa sau doar pentru o anumita zona din locuinta. Fiecare utilizator poate alege sa incalzeasca parterul unei case sau doar baia si bucataria pentru a nu mai simti gresia rece sub picioare.Covoraș electric încălzire pardoseală

Sistemele electrice sunt disponibile sub forma unui covor ce se ruleaza pentru a acoperi o suprafata mai mare sau, pentru spatii mai inguste, sectiuni care au firele mai libere si mai flexibile. Ele se taie pe dimensiuni pentru a reusi sa se acopere o zona cat mai mare din pardoseala.

Sistemele electrice de incalzire in pardoseala se intalnesc in special la case, mai ales la constructiile noi. Covorasul electric este special conceput pentru a fi montat rapid si cu usurinta. Acesta are suprafata aderenta, ceea ce-l face sa se lipeasca cu usurinta si sa nu se deplasese atunci cand urmeaza sa fie acoperit de sapa superioara si de tipul de pardoseala dorit. De asemenea este mult mai simplu sa folosim acest tip de covoras, caci cablul care contine agentul termic este deja asamblat astfel incat raspandirea caldurii sa se realizeze uniform. In acest fel este foarte simplu de montat de catre oricine, nefiind nevoie de cunostinte tehnice din acest domeniu.

Covorasul electric pentru incalzire prin pardoseala este alegerea perfecta daca ne dorim o locuinta mai curata si mai spatioasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *