Gresie si faianta

Alege gresia de exterior pentru curtea sau terasa ta!

Vremea calda isi intra in drepturi in aceste zile. Este timpul sa dati un nou look curtii, terasei sau balconului dumneavoastra. Va propunem sa incercati gresie de exterior de cea mai buna calitate de la Romstal. Aceasta este produsa de unii dintre cei mai cunoscuti fabricanti de pe piata printre care amintim branduri precum Pamesa, Undefasa sau Aparici. Veti fi uimiti de avantajele imediate pe care vi le va aduce. Ea are un pret mai mic pe metru patrat in comparatie cu alte materiale de exterior (piatra, travertin) si se bucura de o rezistenta excelenta. Avem modele de gresie de exterior antiderapanda care se monteaza, se curata si se intretine foarte usor.Aparici - Gresie de exterior

Va asiguram ca terasa sau curtea vor arata ca in reviste cu modele in culori si dimeniuni diverse. Gresia de exterior coloreaza usor orice colt si prezinta o excelenta rezistenta la lovituri, zgariere sau patare. Ea are o rezistenta crescuta la absorbtia apei, la modificarile dese de temperatura sau la actiunea agentilor chimici utilizati pentru curatare.

Gresia de exterior se monteaza cu un adeziv special care sa o ajute sa reziste schimbarilor climatice. Astfel o ajutam sa-si mentina integritatea mult timp de acum inainte. Fie ca vorbim de inghet, de ploaie sau de caldura excesiva a verii gresia de exterior isi va pastra proprrietatile daca este montata corespunzator. Un specialist stie ca apa nu trebuie sa patrunda pe sub gresie de aceea va lucra cu adeziv si chit special care impiedica infiltratiile. Sigiliarea rosturilor impiedica aparitia unor probleme nedorite cum ar fi craparea placilor de gresie.

Gresia de exterior se curata mult mai usor decat pavelele sau pavajul de piatra. Aveti nevoie de o matura si un faras cu ajutorul carora sa indepartati mizeria si praful. Pentru un luciu aparte recomandam sa o stergeti si cu un mop inmuiat in apa cu detergent. Curtea ta va ramane mereu frumoasa.Panaria- Gresie de exterior

Este momentul sa optezi si tu pentru un model de gresie de exterior! Alegeti o gresie mata sau poroasa de o anumita culoare sau dimensiune. La Romstal gasesti exact ceea ce cauti! Avem chiar si modele care imita piatra, lemnul sau betonul dar care se monteaza mult mai facil decat acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *