Electrocasnice

Alege electrocasnicele LG pentru un plus de confort – Acum cu 10% extra reducere

Romstal continua seria de reduceri si iti propune electrocasnice de top de la un nume important in industrie, LG. Comanda online pana in 15 iulie un produs din seria de electrocasnice LG selectate, adauga codul LG10 in cos si primesti instantaneu 10% reducere! Oferta nu se cumuleaza cu alte promotii.

Am pregatit pentru tine frigidere, masini de spalat si uscatoare de rufe moderne care iti vor usura activitatile de zi cu zi. Vorbim despre produse de calitate de la LG, brand care garanteaza cele mai bune rezultate in utilizare.

Descopera modelele de frigidere pe care ti le-am pregatit! Avem modele de frigider cu doua usi, combine frigorifice sau modelul modern side by side. Opteaza pentru un frigider potrivit pentru bucataria ta! Pretul sau este redus semnificativ in aceasta perioada. Alegand un frigider spatios si elegant vei mentine alimentele la temperatura potrivita dar vei economisi, de asemenea, mai multa energie. Frigiderele beneficiaza de tehnologia Smart Diagnosis de la LG care iti ofera o solutie rapida si practica de depanare in caz de probleme. Trebuie doar sa suni la Serviciul de asistenta clienti LG si sa aproprii smartphone-ul de frigider. Aparatul va comunica astfel cu un computer care va efectua diagnoza in cateva secunde si iti va oferi o solutie imediata.

Tot pana in 15 iulie, poti achizitiona, cu 10% reducere, diverse tipuri de masini de spalat rufe si uscatoare de rufe performante de la LG. Alege o masina de spalat cu o capacitate suficienta pentru nevoile tale. O masina LG va fi capabila sa spele o cantitate importanta de rufe oferindu-le, in acelasi timp, o ingrijire inteligenta a tesaturilor. Masinile de spalat LG beneficiaza de cele mai noi tehnologii fiind capabile sa detecteze greutatea si delicatetea materialului si sa aleaga miscarile optime pentru tipul de rufe introdus. Astfel se garanteaza mai putine cute pentru rufele dumneavoastra.

Spalatul rufelor va fi de acum o placere gratie masinilor de spalat LG! Alege unele dotate cu tehnologia LG Steam+ care asigura eliminarea a 99,9% din alergeni, cum ar fi acarienii care pot cauza alergii sau probleme de respiratie. Poti, de asemenea, opta pentru o masina care se bazeaza pe tehnologia ThinQ™. Aceasta permite de la operarea de la distanta a spalarii rufelor, pana la descarcarea de programe de spalat suplimentare. Va ofera interactivitate facila si acces la cele mai recente inovatii, datorita conectivitatii Wi-Fi.

Intra pe www.romstal.ro si profita de oferte bune la produsele tale preferate! Ai parte de preturi mici la electrocasnice moderne de la LG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *