Solutii de Amenajari

Alege chiuvetele Franke Fragranite pentru o bucătărie perfectă!

Redefinirea rezistentei

Fragranite este al patrulea cel mai dur material din lume, dupa diamant, rubin si topaz. Odata instalata, chiuveta din fragranite nu se va crapa, nu se va zgaria si va rezista o viata intreaga. De asemenea, materialul Fragranite este mai neted, mai usor de curatat si face chiuveta mai igienica si mai rezistenta la pete.

Integrarea tehnologiei Sanitized

Franke a fost prima companie din Romania care a introdus aceasta inovatie pentru chiuvetele din fragranite, tehnologie care ajuta la mentinearea curata a suprafetei chiuvetelor si ofera o protectie indelungata. Bucatariile pot fi un loc propice pentru raspandirea bacteriilor, de aceea necesita o atentie speciala. Pe un material neprotejat bacteriile se pot multiplica la fiecare 20 minute ceea ce are un impact negativ asupra igienei. Aceasta inovatie introdusa in chiuvetele fragranite ajuta la mentinerea curata a suprafetei chiuvetei si ofera chiuvetei o protectie de lunga durata. Nu inlocuieste curatarea dar ajuta la pastrarea suprafetelor in conditii igienice.

Ionii de argint sunt introdusi in granit pentru o protectie indelungata. Testele demonstreaza faptul ca 99% din bacterii nu se vor mai inmulti.Argintul este un ingredient activ care previne inmultirea bacteriilor si a microbilor. Particulele de argint destabilizeaza membrana celulei bacteriei impiedicand respiratia si hranirea acesteia precum si divizarea celulei.

Cu ce curat chiuveta din Fragranite?

Chiuvetele Franke din fragranite sunt realizate din materiale care sunt rezistente la pete, cu conditia sa fie curatate corect si cu un produs de curatare corespunzator. Studiile au indicat ca petele pe chiuvetele din materiale sintetice sunt mult mai frecvente in zonele cu apa dura, deoarece calcarul adera la suprafata chiuvetei si se pateaza de la cafea, ceai si altele. Astfel, petele se formeaza pe depunerile de calcar si nu pe materialul din care este realizata chiuveta.

Una dintre cele mai bune modalitati de intretinere a chiuvetei din material sintetic este curatarea cu pasta Franke. Pasta trebuie aplicata pe chiuveta, apoi frecati cu buretele livrat impreuna cu pasta (buretele trebuie sa fie usor umezit). Lasati pasta sa actioneze cateva minute, dupa care clatiti bine cu apa. Daca veti curata periodic chiuveta in acest mod, nu se vor mai forma depozite de calcar si suprafata chiuvetei se va mentine curata. Dupa curatare si clatire se recomanda indepartarea urmelor de apa prin stergerea chiuvetei cu un material uscat, moale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *