Calorifere

Alege caloriferul din oțel Romstal Vision la un preț redus cu până la 20%!

Profita de una dintre ofertele toamnei de la Romstal! Acum poti comanda direct online sau in magazinele Romstal calorifere din otel Vision la preturi de neratat! Disponibile in diverse dimensiuni, caloriferele sub forma de panou se preteaza excelent pentru toate camerele locuintei incepand cu livingul si terminand cu baile.Calorifere Vision

Cu ajutorul caloriferelor din otel Vision veti incalzi aerul din camera mult mai repede si mai uniform. Otelul se incalzeste foarte repede si mentine caldura mult timp fara a suferi in timp din cauza actiunii apei fierbinti. Se remarca, de asemenea, prin rezistenta crescuta la coroziune, datorata finisarii prin tehnologia nano-ceramica. Suprafata lor de incalzire este constituita din panouri si aripioare. Calorifele Vision vin echipate cu toate accesoriile de instalare (dop, aerisitor, console, suruburi si dibluri).

Avantajele continua si cand vine vorba de design. Ele se incadreaza usor in peisaj gratie culorii neutre (alb). Vopseaua s-a aplicat in urma unui tratament fizico-chimic care are un proces dublu de finisare (antifonare si vopsire in camp electrostatic) ce garanteaza un produs de calitate superioara. Acest tip de acoperire a permis obtinerea unei suprafete lucioase extrem de rezistente si placute la atingere.

Odata montat, caloriferul Vision va va aduce usor confortul termic dorit fara costuri ulterioare de exploatare. Profita si tu de avantajul pretului redus si comanda un calorifer de incredere cu proba de presiune efectuata, conferind utilizatorului siguranta etanseitatii produsului. Oferta este valabila in limita stocului disponibil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *