Calorifere

Alege caloriferele din aluminiu Seven B4 de la Nova Florida și bucură-te de calitate italiană la superlativ

Doriti sa inlocuiti vechiul calorifer care va face probleme? Sau doriti sa obtineti un nou look pentru baia dumneavoastra? Atunci e bine de luat in seama noul radiator din aluminiu Seven B4, produs 100% in Italia. Acesta va da, cu siguranta, un aspect inedit camerelor dumneavoastra reusind totodata sa va garanteze confortul termic de care aveti nevoie.

Radiatoarele Seven B4 functioneaza cu apa calda sau cu aburi la o temperatura de 120 de grade. De aceea putem afirma ca acestea reprezinta o alegere excelenta pentru a va putea incalzi locuinta rapid, aluminiul reusind sa disperseze caldura instant si uniform.

O noutate de luat in seama a gamei Seven B4 este dopul inovativ implementat de producator prin tehnologie termoelectrica. Datorita procesului de fuziune termoelectrica, aluminiul din zonele de imbinare intre dop si radiator este mai uniform si se integreaza perfect cu corpul radiatorului. Fuziunea termoelectrica este realizata la temperaturi controlate care previn formarea porozitatilor si a reziduurilor de sudura. Astfel imbinarea elementilor formeaza un corp uniform pregatit 100% pentru a face fata cu  brio sarcinii pentru care a fost conceput.

Radiatorul Seven B4 reprezinta solutia ideala pentru sisteme de incalzire cu temperaturi scazute. Detinator a trei patente internationale caloriferul modular va va garanta o performanta crescuta in conditiile unui consum energetic scazut. Totodata, aspectul de invechire care apare de obicei dupa o perioada de utilizare in cazul radiatoarelor, nu va reprezenta o problema de luat in seama cand vine vorba despre elementele de aluminiu care formeaza caloriferele Seven B4. Acestea dovedesc o rezistenta crescuta la coroziune datorita unui strat dublu de vopsire, prin anaforeza si prin pulberi, aspectul impecabil al elementelor mentinandu-se pe toata durata utilizarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *