Calorifere

Alege calorifere verticale din oțel de la VOGEL&NOOT și bucură-te de calitate de top!

Este momentul sa-ti dotezi baia sau orice alta incepere din locuinta cu calorifere verticale din otel tip panou pentru un look deosebit! Radiatoarele verticale VOGEL&NOOT uimesc prin designul aparte dat de liniile simple. Materialul de constructie este special tratat pentru a-i conferi rezistenta si eficienta. Otelul este un bun conductor termic si este un material foarte rezistent. Acesta rezista fara probleme la temperaturi de 100 grade Celsius si nu se deterioreaza repede, ceea ce il face foarte fiabil. Caloriferele din otel verticale VOGEL&NOOT sunt disponibile in dimensiuni mari astfel incat sa poata asigura necesarul termic pentru incaperi spatioase.

Fiind confectionat din otel, caloriferul mai are avantajul de a fi mult mai usor in comparatie cu calorifere realizate din alte tipuri de materiale. Acest lucru il face sa fie simplu de transportat si de manipulat. Il putem instala fara dificulate in orice incapere, iar datorita dimensiunilor mari si a faptului ca este confectionat din otel acesta poate furniza rapid caldura necesara.

Radiatorul vertical tip panou este un produs modern care se desprinde total de imaginea clasica a caloriferelor. El are un design elegant, axat pe simplitate, fiind potrivit pentru orice tip de incapere. Un plus este faptul ca nu ocupa mult loc pe perete dupa ce este montat. Astfel putem salva din spatiul incaperii si ne putem bucura de o mai mare lejeritate si libertate de amenajare.

Caloriferul vertical din otel tip panou VOGEL&NOOT dispune de o suprafata radianta mare care asigura un randament termic ridicat. El degaja caldura cu rapiditate, ceea ce asigura obtinerea confortului termic. Aceste calorifere verticale tip panou pot fi cuplate la sisteme de automatizare pentru un control adecvat al temperaturii ambientale. In acest fel putem obtine confortul termic necesar si putem evita risipa de energie care produce un consum ridicat.

Caloriferul este acoperit cu un strat de grund, conform DIN 55900, uscat in cuptor la 190 grade Celsius, dupa care este vopsit electrostatic cu un strat de vopsea alba RAL 9016 si uscat la 210 grade Celsius in cuptor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *