Obiecte sanitare

Alege cădițele de duș Ultra Flat S de la Ideal Standard și primești design, rezistență și personalitate

Romstal va propune astazi seria de cadite de dus Ultra Flat S de la Ideal Standard, unele dintre cele mai aratoase si rezistente cadite de pe piata. Acestea se vor incadra perfect in orice stil de baie datorita diversitatii culorilor in care sunt disponibile (moka, sand, grey, black), datorita formei (patrata sau dreptunghiulara) si a materialului din care sunt confectionate. Acest material de care amintim este Ideal Solid, un material dur si rezistent care este compus dintr-un amestec de rasini si minerale naturale, care da un aspect glazurat cu un finisaj mat. Acest material este perfect pentru caditele de dus deoarece are proprietatea de anti-alunecare (clasa C), pastrandu-va in siguranta atunci cand va bucurati de magia dusului. Cadita este completata de un capac de scurgere din inox.

Caditele de dus Ultra Flat S de la Ideal Standard cuceresc de la prima privire datorita finisajului cu aspect de piatra. Ele reprezinta soluția adecvata pentru a va asigura un duș excelent. Se incadreaza in orice stil fiind pe cat de subtiri pe atat frumoase si rezistente.

Alegand sa montati o cadita de dus din compozit veti schimba total modul in care arata baia dumneavoastra. Ele se monteaza nivelul pardoselii inlesnind accesul rapid si facil in interiorul cabinei de dus. Aceastea reprezinta suportul necesar pentru o cabina de dus practica si compacta, pe care o putem monta cu usurinta in orice loc.

Caditele patrate Ultra Flat S disponibile la Romstal au dimensiunile de 90×90 de cm si inaltimea de 3cm. Inaltimea se mentnie si la cele de forma dreptunghiulara, insa acestea au lungimea de 120 cm si latimea de 80 de cm. Dimensiunile cabinei de dus influenteaza direct modul in care o utilizati. Este important ca accesul sa fie facil, iar dusul propriu-zis sa fie cat mai confortabil, lucru perfect valabil cu aceste cadite de dus ultramoderne.

Caditele de dus din compozit au avantajul rezistentei sporite, compozitul fiind un produs moale care nu se sparge la presiune. O cadita de dus din compozit este intotdeauna eleganta, rezistenta la pete, socuri, zgarieturi si temperaturi extreme. Specialistii Ideal Standard au supus acet gen de cadite la diferite teste. Ele s-au comportat excelent sub actiunea razelor UV si si-au dovedit calitatea impotriva petelor.


Alegeti una caditele de dus din gama Ultra Flat S pentru a desavarsi o baie minunata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *