Obiecte sanitare

Alege cada Petra din gama Kroner, acum cu reducere de 41%! Doar la Romstal!

Romstal ti-a pregatit o cada de calitare superioara din gama Kroner care se va potrivi perfect oricarui tip de baie. Vorbim de cada Petra, un produse rezistent, ranforsat, care denota eleganta maxima si functionalitate fara cusur. In aceasta perioada ea poate fi achizitionata la un pret redus semnificativ, cu 41%.Cada Acril Kroner Petra

Cazile de baie Kroner sunt produse exclusive Romstal, create pentru a va aduce satisfactie deplina. Alege una dintre cazile de acril Kroner cu forme rotunjite care asigura o postura confortabila a corpului in timp ce faceti baie. Acrilul este un material mult mai usor decat fonta, ceea ce semnifica ca produsul va avea greutate redusa, fapt care ne ajuta mai ales cand vine vorba de instalare. Acrilul se comporta foarte bine in timp, nu se ciobeste, nu se deformeaza si nu isi pierde culoarea. Tot la avantaje putem trece faptul ca acrilul mentina temeperatura potrivita a apei pentru mai multa vreme. Acrilul preia temeperatura mediului, ceea ce semnifica o caldura constanta a peretilor cazii.

Cada Petra de la Kroner va deveni regina baii, cel mai important obiect sanitar, deoarece il veti utiliza cat se poate de des. O cada din acril este o piesa de rezistenta in orice baie de lux. Aceasta poate fi asezata in zona centrala a baii, de unde va domina incaperea prin prezenta maiestuoasa. Tocmai datorita simplitatii ei se va potrivi atat de bine in orice tip de baie.cada de baie

Cada din acril Petra este extrem de confortabila pentru spate, in ea putandu-va relaxa citind, sorbind un pahar de vin sau pur si simplu tragandu-va sufletul dupa o zi obositoare. Este pe cat de frumoasa pe atat de confortabila.

Dimensiunile generoase, formele deosebite, functionalitatea, sunt doar cateva dintre caracteristicile acestei cazi care va face din baia dumneavoasrta un loc de vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *