Cabine de dus

Alege cabinele cu hidromasaj pentru relaxare totală chiar în baia ta!

Romstal va prezinta astazi o serie de cabine de dus cu hidromasaj pentru a va mobila baia cu un produs care va va aduce confortul si relaxarea mult visate. Nu conteaza daca baia din locuinta este mica sau mai mare. Cabina poate deservi de una singura incaperea dar si impreuna cu o cada.

Cabina va fi perfecta atat pentru dusuri rapide dar si pentru cele cu hidromasaj, care va vor relaxa in timp ce va maseaza si spala corpul. Sistemul de hidromasaj este reprezentat de o serie de duze, dispuse pe panourile cabinei. Prin aceste duze vor fi emise jeturi de apa si aer, indreptate catre scaun sau catre centru, spre utilizator. Efectul va fi pe cat de intens pe atat de placut. 

Romstal va propune cabine de diferit forme si dimensiuni pentru a se incadra in orice baie. Avem cabine de dus patrate, semirotunde si dreptunghiulare. Cabina de dus cu hidromasaj va fi utilizata pentru dusuri pline de emotie datorita prezentei, la unele modele, a radioului si bluetooth-ului integrat care va vor ajuta sa redati muzica preferata chiar in timpul spalarii. 

Dimensiunile si forma cabinei pentru care veti opta depinde in mare masura de spatiul unde va fi montata, dar si de gradul de confort pe care il doreste utilizatorul. Ele se potrivesc perfect cu celelalte obiecte sanitare din baie, avand un finisaj cromat, pretabil combinatiilor cu orice culoare.

Cabinele de hidromasaj pe semirotund de la Romstal se vor incadra perfect in coltul baii, oferindu-va oportunitatea de a mari spatiul necesar celorlate obiecte sanitare. O varianta intermediara o reprezinta cabina patrata. Aceasta poate fi montata intre doi pereti ai unei bai mici sau pe un perete simplu dintr-o incapere cu dimensiuni mai generoase. Cabinele de dus dreptunghiulare sunt mai mari ca volum insa ofera cel mai ridicat grad de confort. 

Usile si geamurile frontale ale cabinelor sunt din sticla securizanta transparenta cu grosimea de 5 mm. Sticla se poate curata usor reusind sa pastreze aspectul initial pentru o perioada foarte mare de timp. Panouri interioare sunt din sticla de culoare alba cu grosimea de 4, 5 sau 6 mm in timp ce panoul de hidromasaj este realizat din PVC. Acesta este echipat cu duze de hidromasaj, baterie monocomanda, divertor si panou de comanda cu ecran tactil. Functiile panoului de comanda: ventilatie, iluminare, radio, bluetooth. De asemenea, cabinele vin echipate cu manere, portprosoape si etajere din sticla. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *