Cabine de dusObiecte sanitare

Alege cabine de duș Kroner pentru o baie de vis!

Iti doresti o cabina de dus de incredere pentru baia ta? Alege un model Kroner, brand propriu Romstal! Va punem la dispozitie despre o gama larga de cabine de dus potrivite pentru toate tipurile de bugete. Trebuie doar sa te hotarasti care model este mai potrivit pentru baia ta iar cabinele Kroner ii vor da acestei incaperi un plus de eleganta.

Cabinele de dus Kroner au fost proiectate pentru a fi, in primul rand, practice. Sunt utilizate frecvent, de obicei in fiecare zi, de acea ne-am gandit cum sa facem sa nu acceleram uzarea lor. Am ales cele mai bune materiale pentru a rezista cu brio expunerii continue la apa. Alege o cabina Kroner cu sticla securizata rezistenta la temperaturi inalte si la socuri mecanice. Acest tip de sticla se sparge foarte greu iar in cazul in care se produce un astfel de eveniment nefericit ea se fragmenteaza in bucati mici pentru a nu va provoca rani. Sticla poate avea diverse grosimi si difera si ca model. Avem modele de cabine cu sticla transparenta, opaca sau cu model. Este tratata anticalcar pentru a nu retine depuneri nedorite.

Cabinele de dus Kroner sunt disponibile in diverse forme si marimi. Puteti alege cabine semirotunde, patrate sau dreptunghiulare in variantele clasice de dimensiuni: 80×80, 90×90 sau chiar si mai mari daca spatiul va permite. Masoara cu atentie si alege exact modelul care sa te ajute cel mai bine. Forma cabinei de dus nu tine doar de design, ci are rol de optimizare a spatiului. Forma semirotunda, patrata, dreptunghiulara sau asimetrica iti da posibilitatea de a utiliza spatiul cat mai eficient cu putinta.Cabina de dus semirotunda

Trebuie sa fiti atenti si la modul in care se face accesul. Optati pentru cabine cu usi glisante care au folosesc putin spatiu. Daca baia este una spatioasa putem alege o cabina cu usi batante, mai elegante si mai rezistente decat varianta pe role.

Navigheaza pe romstal.ro si alege cabina potrivita pentru tine! Odata montate va veti bucura de o baie mai frumoasa si un confort sporit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *