Baterii

Alege bateriile Kludi și descoperă calitatea germană garantată!

Kludi este o companie germana de traditie, ce isi are radacinile istorice in regiunea Sauerland. In calitate de prestigiosi producatori de baterii de baie si bucatarie promoveaza azi produsele pe toate pietele din lume. Exigenta unei calitati superioare precum si orientarea absoluta spre clienti reprezinta deviza Kludi, avand unitati de productie proprii in Germania si Europa precum si o retea mondiala de distributie.

Fondata in 1926 in Menden, regiunea Sauerland, de catre Franz Scheffer, compania Kludi, acum actionand la nivel mondial, numara peste 1000 de angajati. Produsele sunt fabricate in prezent in cinci orase din Europa. Pe langa cele doua fabrici din Germania – impreuna cu sediul central din Menden – firma detine unitati de productie si in Austria, Ungaria si Polonia. Aceleasi standarde de productie in toate unitatile asigura o calitate superioara constanta a tuturor componentelor si produselor finite.

Bateriile Kludi se pot utiliza pentru diverse aplicatii, precum :

– Spatii rezidentiale

– Spatii hoteliere

– Institutii publice

– Spatii medicale

Baterie de lavoar Kludi Amba

Gama de produse Kludi cuprinde o gama larga de forme, suprafete finite si modele de:

>> Baterii de baie

>> Baterii de bucatarie

>> Baterii pentru clinici si spitale

>> Dusuri

>> Coloane si sifoane de scurgere

Seriile de baterii KLUDI sunt disponibile la Romstal! Descopera designul liniar, suprafetele de calitate superioara, cromate si elementele functionale placute la atingere care se potrivesc perfect in orice ambient de baie.

Te vei bucura de inovatii ca Swing & Stop, micro-cartusul, Quick-Stop sau multi-racordul. Pe romstal.ro gasesti deja bine cunoscutele modele Zenta, Amba, Ameo, Pure&Easy, Balance sau D-Vise. Alege modelele potrivite pentru casa ta si bucura-te de calitate la superlativ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *