Baterii

Alege baterii Ideal Standard pentru spalatorul tau!

Romstal va propune cele mai noi baterii pentru spalator de la unul dintre cei mai renumiti producatori de pe piata, Ideal Standard . Bateriile din game celebre precum Ceraflex, Ceraplan sau Connect Blue reprezinta alegerea perfecta pentru orice bucatarie. De acum spalatul vaselor nu mai reprezinta o sarcina de evitat.

_baterii bucatarie
Bateriile de bucatarie Ideal Standard vin in multiple variante. Principala diferenta intre ele este designul. O baterie denota eleganta prin curbura pipei, venind cu pipa lebada. O alta, cu pipa “L”, da un nou sens cuvantului simplitate. Oricare ar fi alegerea pe care o veti face trebuie sa stiti ca amandoua se pot integra perfect in orice bucatarie datorita capacitatilor de care dispun. Inaltimea le va ajuta sa acopere perfect toata chiuveta, oalele de mari dimensiuni putand fi spalate de acum fara mari eforturi.

Atat inaltimea cat si culoarea crom sunt calitati care vor fi intalnite indiferent de alegerea pe care o faceti. Diferenta vizibila intre bateriile de bucatarie este facuta poate de modul in care a fost postat manerul de actionare a apei. Alegerea o veti face in functie de bucataria pe care o detineti. O baterie are un maner clasic, pozitionat in partea de sus, in timp ce altele au manerul la baza, in lateral. Oricum ar fi ele se potrivesc de minune in orice spatiu.

Bateriile se bucura de un debit puternic desi au un consum redus de apa pe minut facand parte din cele mai bune clase de eficienta. Astfel veti fi multumiti de alegerea facuta nu numai datorita designului ci si a eficientei de care acestea dau dovada. Comanda bateria potrivita pentru o bucatarie moderna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *