Articole recomandate

Alege acum o cană filtrantă de la Romstal și bucură-te de apă curată direct de la robinet!

Tot mai multe studii arata ca apa plata imbuteliata nu este tocmai cea mai sanatoasa solutie pentru organism. Mici depuneri si chiar microorganisme au fost gasite in pet-urile care o depoziteaza. O solutie poate fi reprezentata de apa de la robinet dar populatia nu are inca incredere in apa care se scurge pe tevile invechite. Pentru sanatatea organismului recomandam sa alegi o cana filtranta, o optiune accesibila de filtrare a apei de la robinet care va aduce si economii financiare pentru familie.

Apa potabila curata este asadar disponibila in majoritatea zonelor urbane. Acestea se lauda cu o apa filtrata si purificata, gata pentru consum. Distribuitorii efectueaza constant teste care sa dovedeasca acest lucru. Cum convingem insa populatia sa incerce aceasta solutie? Evident, printr-o filtrare suplimentara, efectuata chiar de utilizator, prin intermediul unei cani filtrante.

Acest dispozitiv se bazeaza pe un filtru de apa capabil sa elimine majoritatea microorganismelor din apa de la robinet dar si impuritatile. Astfel te vei asigura ca apa de la robinet este potabila chiar si cand nu poti vedea ce anume se asunde in aceasta. Cana filtranta se bazeaza pe un amestec de carbune activ cu rasina care face schimb de ioni. Exact acest amestec este capabil sa elime clorul sau sa reduca depunerile de calcar din apa. Metale grele precum plumbul, cuprul sau aluminiul, dar si subtante chimice precum pesticidele sau erbicidele, vor fi la randul lor indepartate din apa. Cana filtranta nu va schimba PH-ul apei, pastrand un nivel alcalin mediu, sanatos pentru organism.

La Romstal gasesti mai multe tipuri de cani filtrante care iti vor asigura apa necesara direct de la robinet. Ele sunt compatibile cu diferite filtre care vor fi capabile sa purifice cateva sute de litri de apa dupa care vor schimbate foarte usor. Nu vei mai avea grija peturilor cu apa dar, mai important, nu vei mai cheltui cateva zeci de lei saptamanal pentru a asigura apa potabila pentru toata familia.

Aceasta varianta de a purifica apa este asadar cea mai indicata. Exista diversi utilizatori care prefera sa fiarba direct apa dupa care sa o raceasca si sa o consume. Aceasta tehnica nu este recomandata dintr-un motiv foarte simplu. Desi prin fierbere se elimina intr-adevar o parte din microorganisme, depunerile de metale grele, cateva impuritati ce nu pot fi sesizate cu ochiul liber si substantele chimice, nu vor putea fi indepartate, lucru care va pune in pericol sanatatea consumatorilor.

Pentru a alege o cana filtranta eficienta trebuie sa cunoastem mai intai care este tipul impuritatilor si substantelor eliminate. Avem filtre care elimina clorul, diferite substante chimice, dat si mucegaiul si chiar mirosurile neplacute. De asemenea exista si filtre care alcalinizeaza si ionizeaza apa, schimband in bine gustul apei.

Un alt lucru de care trebuie sa va interesati inainte de a achzitiona o cana filtranta este reprezentat de capacitatea acesteia pentru a cunoaste exact cata apa filtrata veti obtine dupa fiecare utilizare. Tot aici adugam si capacitatea cartusului de filtrare care ne ajută de obicei sa obtinem peste 200 de litri. Trebuie precizat ca producatorii de cani filtrante nu au un singur stas pentru filtre. Pe piata veti gasi mai multe tipuri cu forme si dimensiuni diferite, de aceea este indicat sa va informati in prealabil despre caracteristicile acestora.

Cana este construita in general din plastic iar majoritatea au incluse contoare mecanice sau electronice care sa ne indice cand trebuie sa schimbam filtrele. Profitati acum de acest tip de dispozitiv pentru a scapa de reziduurile si materialele nocive din apa pe care o consumati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *