Calorifere

Ai nevoie de calorifere de încredere? Alege modelele Romstal VISION by Lazzarini, acum cu 35% reducere

O veste buna pentru tine! De acum inainte, toate caloriferele SAN REMO produse de Lazarini se vor comercializa sub brandul „Romstal VISION by Lazzarini”. Pentru a celebra aceasta rebranduire ele vor fi disponibile in magazinele fizice Romstal dar si online la preturi reduse cu 35% fata de valoarea initiala.

Oferta de radiatoare de baie Romstal VISION by Lazzarini se adreseaza atat clientilor finali, cat si partenerilor Romstal. Produsele din aceasta gama au un nivel de calitate si un nivel tehnologic foarte bun sustinut acum de ambele branduri, Lazzarini si Romstal. Principalul avantaj al acestor radiatoare este ca se pozitioneaza in piata la un nivel de pret mediu.

Principalele atuuri ale brandului „Romstal VISION by Lazarini”:

  • Gama diversificata de produse
  • Pret avantajos
  • Produse de calitate
  • Producator de renume : Lazzarini

Produsele cu noul brand Romstal Vision by Lazzarini se regasesc deja in magazinele Romstal, cu  personalizare atat pe produs, cat si pe ambalaj.

Lazzarini este o companie internationala specializata in proiectarea, dezvoltarea, producerea si comercializarea de calorifere. Oferta acestui furnizor cuprinde atat  game de radiatoare port prosop pentru baie cat si calorifere decorative cu un design deosebit.

Activitatile de cercetare si dezvoltare se bazeaza pe doua principii de baza ce au ca scop satisfacerea nevoii clientilor pentru functionalitate design si stil. Caloriferele Lazzarini sunt dezvoltate in urma unor teste stricte de laborator, alegerea celor mai adecvate materiale, optiuni de finisare si eleganta pentru a produce doar produse premium.

Alege si tu cel mai popular model al producatorului italian, San Remo, acum sub denumirea de Romstal Vision by Lazzarini! Acest radiator de baie este produs intr-o gama larga de dimensiuni si forme fiind disponibil atat in forma curbata cat si dreapta, alb sau cromat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *