Stiri

Ai grijă de mediu! Reciclează-ți electrocasnicele și noi te răsplătim!

Recicleaza impreuna cu Romstal! In perioada 16 mai – 16 iunie 2022 iti poti comanda produsul favorit din site-ul nostru iar daca bifezi optiunea “Vreau sa reciclez! -150 lei VOUCHER + ridicare electrocasnic vechi” din pagina produsului vei beneficia de suma amintita sub forma de voucher.

Apoi, in maximum 24 ore de la plasarea comenzii, firma colectoare te va contacta pentru ridicarea echipamentului vechi. Asigura-te ca aparatul electrocasnic pe care il predai, este pregatit, deconectat si fara componente lipsa. Pentru a vedea exact produsele eligibile si din ce categorie trebuie sa faca parte aparatul vechi pe care il predai, verifica lista din aceasta pagina.

Dupa ridicarea deseului, firma colectoare iti va inmana un voucher in valoare de 150 lei (TVA inclus), pe care il vei putea folosi la o achizitie viitoare. Ai la dispozitie 30 zile de la data activarii voucher-ului. Activarea voucher-ului se va face in maxim 24 ore.

Poti utiliza voucher-ul pentru plasarea unei noi comenzi. Alege ce iti doresti! Voucher-ul nu este conditionat de o suma minima la achizitie, dar daca achizitia este mai mica de 150 lei, nu se returneaza diferenta.

Descopera produsele eligibile din categoriile masini de spalat rufe, masini de spalat cu uscator, uscator de rufe, masini de spalat vase, diverse tipuri de aparate frigorifice si aparate de aer conditionat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *