Pompe

Află care sunt avantajele unei pompe de căldură Midea Ecoheat de la Romstal!

Am pregatit, special pentru tine, un videoclip in care iti explicam pe larg de ce ar trebui sa alegi o pompa de caldura Ecoheat produsa de Midea. Este produsul ideal pentru a-ti incalzi sau raci casa si pentru a-ti produce singur apa calda menajera. Totul fara a face risipa de energie. Profita si tu de faptul ca mai bine de 75% din energia produsa este preluata gratuit, din natura.

Pompele Ecoheat sunt produse de calitate superioara care, mai mult se integreaza si in categoria ECO, prietenoase cu mediul. Stim cu totii, aerul reprezinta o sursa de caldura gratuita, disponibila in cantitati nelimitate. pompa de caldura aer apa

Pompele de caldura prezinta mai multe functii. Una este functia de incalzire, care se realizeaza prin radiatoare, ventiloconvectoare sau sistem de incalzire in pardoseala dar sunt utilizate si pentru racire, prin intermediul ventiloconvectoarelor sau racirii radiante in pereti sau tavan. De asemenea, cu ajutorul unui boiler, acestea pot produce si apa calda menajera. Pompele de caldura sunt proiectate pentru a furniza caldura intr-un mod eficient, scazând costurile drastic. De asemenea, este bine de stiut ca astfel de echipamente protejeaza mediul inconjurator, politica pe care Romstal a imbratisat-o si pe care o promoveaza fara menajamente. Un alt avantaj al acestor produse il constituie faptul ca se monteaza simplu si rapid.Procentul de energie preluat din aer

Pompa de caldura Ecoheat poate gestiona surse de incalzire auxiliare (aport caldura de la panouri solare, cazane pe gaz, cazane pe combustibil solid. Printre alte caracteristici amintim ca permite reglajul temperaturii agentului termic in functie de temperatura exterioara (compensare climatica) dar si controlul a doua zone de temperatura distincte.

Pentru a intelege mai bine ce inseamna economia pe care o veti face la facturi este bine sa luati in seama coeficientul de performanta (COP) al pompei. Vorbim despre raportul dintre energie consumata si energie produsa. Astfel, daca o pompa de caldura are COP-ul 3 sau 4, asta inseamna ca pretul la factura de energie electrica va fi de aproximativ 3-4 ori mai mic decat in cazul utilizarii unui cazan electric conventional. Iar in cazul pompei de caldura nu vei mai depune efort si nu vei mai pierde timp pentru ceea ce inseamna depozitarea lemnelor sau alimentarea cu combustibil. Alt avantaj evident este ca o pompa de caldura nu are nevoie de curatarea echipamentului sau a mizeriei rezultate din utilizarea lemnelor.

Am construit un site special unde poti afla toate detaliile care te interesaza si unde poti face un calcul estimativ in ceea ce priveste pompa de caldura potrivita pentru casa ta. Daca inca nu ai reusit sa te convingi care este varianta cea mai buna pentru tine poti apela la specialistii nostri iar acestia iti vor explica pas cu pas ceea ce te intereseaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *