Centrale termice

Află avantajele pe care ți le aduce o centrală termică în condensare

Centrala in condensare este un aparat modern care recupereaza un procentaj important din caldura produsa in camera de ardere. Acest lucru semnifica faptul ca centrala va avea un randament cu cel putin 10% mai mare decat una clasica. Totodata, prepararea apei calde menajere se face usor si rapid obtinand o temperatura constanta imediat dupa ce ati actionat robinetul. Centrala termica cu condensare pe gaz utilizeaza aproape integral energia continuta in gazul de ardere in procesul de incalzire, ceea ce se traduce printr-un consum scazut de gaze naturale si implicit mai putini bani cheltuiti pentru achitarea facturilor.

Condens_7000iW
Este momentul pentru a obtine confort si economie in acelasi timp. Cu ajutorul acestui tip de centrala termica veti valorifica la maximum capacitatea calorica a combustibilului, extragand maximum de caldura pentru confortul locuintei dumneavoastre.

Iata principalele avantaje pe care vi le aduce o centrala termica in condesare:

Eficienta energetica crescuta. Centralele termice in condensare au un randament mai mare decat centralele termice traditionale, deoarece recupereaza caldura din fumul de gaze arse si o folosesc pentru a incalzi apa.
Economii la factura de energie. Datorita eficientei energetice crescute, centralele termice in condensare consuma mai putina energie si, prin urmare, costurile la factura de gaz vor fi mai mici deoarece aceasta va consuma mai putin combustibil pentru a incalzi aceeasi cantitate de apa.
Emisii mai reduse de gaze cu efect de sera. Centralele termice in condensare emit mai putine gaze cu efect de sera, deoarece au un randament mai mare si folosesc mai putina energie.
Performanta mai buna. Centralele termice in condensare au o performanta mai buna, deoarece au un randament mai mare si o durata de viata mai lunga decat centralele termice traditionale.
Durata de viata mai lunga. Aceste aparate au o durata de viata mai lunga, deoarece au un design mai simplu si mai putine piese in miscare comparativ cu centralele termice traditionale.
Costuri de intretinere mai mici. Avand mai putine piese in miscare decat centralele termice traditionale acestea vor putea fi mai usor de inlocuit in cazul unor defectiuni.
Functionalitate moderna si control avansat al temperaturii. Centralele termice in condensare au functii moderne precum controlul temperaturii prin intermediul unui dispozitiv de control sau prin intermediul unei aplicatii pe telefonul mobil, permitand o reglare mai precisa si mai usoara a temperaturii din incapere. De asemenea, acestea au tehnologii avansate de protectie impotriva supraincalzirii si a defectiunilor, asigurand o functionare sigura si fiabila a centralei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *