Aer conditionat

Aer condiționat Bosch, noua gamă Climate – Climatizare ideală obținută ușor

Sezonul estival  2021 inca nu s-a terminat! Avem parte de zile călduroase sufocante. Care este cel mai bun remediu?! Cum în zilele caniculare tot ce ne dorim este puţină răcoare am decis să va prezentăm cea mai la îndemână soluție, montarea unui aparat de aer condiționat. Profita de noile aparitii din gama Climate de la Bosch!

Aerul condiţionat este cea mai practică soluţie pentru a avea un aer respirabil acasă sau la locul de muncă. Ne face verile mai uşoare şi utilizarea sa are o serie de avantaje, printre care enumerăm: îmbunătăţirea calităţii aerului, scăderea riscului deshidratării, maximizarea gradului de confort, izolarea locuinţei de insecte şi alergeni. De asemenea, aerul condiţionat reglează umiditatea din aer, eliminând disconfortul generat de un aer prea cald sau prea umed.

Cu un grad ridicat de performanţă, aparatele de aer conditionat Climate de la Bosch asigura un aer de calitate superioară şi au un consum mic de energie, datorită tehnologiei inverter.

Proiectat în Germania, cu un aspect unic si exclusivist, aparatul AC Climate este o solutie de aer conditionat usor de utilizat, care asigura cel mai bun raport calitate/pret si care ofera numeroase functii de confort pentru utilizator.

Filtre de inalta densitate (HD) si cu catalizator rece

Filtrul cu catalizator rece, elimina formaldehida si alti compusi organici volatili (COV), precum si gazele si mirosurile nocive. În acelasi timp, filtrul de înalta densitate, cu un diametru redus al elementului de filtrare este un factor pentru cresterea eficientei filtrarii cu pana la 80% in comparatie cu filtrele traditionale, utilizate la alte aparate de aer conditionat, asigurand un aer proaspat si curat.

Un somn linistit in fiecare noapte cu functia Sleep!

Aceasta functie determina echipamentul sa modifice temperatura in regim de incalzire sau racire, cu 1 ℃ pe ora pentru primele 2 ore, mentinand apoi, pentru urmatoarele 5 ore, temperatura atinsa, după care se va opri. Aceasta functie sustine atat economisirea de energie, cat si confortul pe timp de noapte.

Descopera in paginile produselor mai multe detalii despre functiile sale – Turbo, Auto-Restart, Gear, anti-inghet, Timer, Mute, i-Clean, Wind avoid me, i-Remote, autodiagnoza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *