Stiri

Achiziționează pompe de căldură și Vaillant te premiază!

In perioada 01 iunie 2021 – 31 august 2021 se deruleaza o promotie organizata de Romstal impreuna cu furnizorul Vaillant, pentru partenerii Romstal (parteneri posesori de carduri Romstal Partener) care achizitioneaza de la Romstal Imex SRL si/sau intermediaza vanzarea de catre Romstal Imex SRL de produse de la furnizorul Vaillant din Gama POMPE DE CALDURA.

Pentru oricare 3 pompe de caldura Vaillant achizitionate, in perioada campaniei, partenerul Romstal primeste cadou o centrala in condesatie VAILLANT ECOTEC PURE VUW 236/7-2, 20.2 KW(50-30°C). Centrala va fi livrata la sfarsitul campaniei.

Produse participante: toate pompele de caldura comercializate de Romstal Imex SRL din Gama POMPE DE CALDURA (inclusiv produsele PBC) de la furnizorul Vaillant.

Pentru a intra in campanie, un participant trebuie sa achizitioneze de la Romstal Imex SRL si/sau sa intermedieze achizitionarea de la Romstal Imex SRL in perioada 01 iunie 2021 – 31 august 2021 minim 3 pompe de caldura Vaillant. Promotia nu se acorda decat pentru achizitia a 3 pompe de caldura sau multiplu de 3 (exemplu: Pentru 5 pompe de caldura Vaillant achizitionate clientul primeste cadou o centrala, pentru 6 pompe de caldura achizitionate clientul primeste  cadou 2 centrale Vaillant).

La finalul campaniei se va extrage raportul de vanzari si Partenerii Romstal care au achizitionat de la Romstal Imex SRL si/sau au intermediat achizitionarea de la Romstal Imex SRL de produse din gama POMPE DE CALDURA  Vaillant vor primi cadou centralele cuvenite. Pentru a fi validat, un castigator nu trebuie sa aiba intarzieri la plata facturilor scadente.

Castigatorii vor fi comunicati in data de 10.10.2021 pe www.romstalpartener.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *