Instalatii de incalzire

A scăzut temperatura, merge întruna și căldura! Descoperă boilerele cu serpentine Romstal Vision

Ai o familie numeroasa si ti-e teama de costurile pe timp de iarna? Grijuliu si protector, Romstal sare in ajutor si iti recomanda boilerele termoelectrice care au grija de consumul apei si energiei. Datorita caracterului bivalent, temperatura apei utilizate ramane constanta, iar acest lucru duce la o reducere semnificativa a consumului de energie.

Alege inteligent! Descopera gama de boilere cu serpentine Romstal Vision care se remarca prin performante remarcabile la preturi mai mult decat avantajoase. Utilizand un boiler termoelectric vei asigura incalzirea rapida a unor cantitati importante de apa pentru tine si familia ta. Cum principalul avantaj este faptul ca acest tip de boiler mentine temperatura apei constanta, rezultand si o reducere semnificativa a consumului de energie, te vei bucura de un dus perfect, chiar si in timp ce altcineva foloseste apa pentru spalarea vaselor.

Romstal Vision vine intr-o gama variata de modele, cu diverse capacitati, in functie de volumul de apa de care ai nevoie. Poti alege modele de boilere cu montaj vertical sau direct pe pardoseala. Odata montate ele iti vor oferi condiitile mult visate. Intra aici si descopera intreaga gama de boilere cu serpentine Romstal Vision!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *