Electrocasnice

Trăiește sănătos #LikeABosch! Descoperă electrocasnicele Bosch din oferta Romstal!

Descopera cele mai performante electrocasnice Bosch din oferta Romstal si bucura-te de acum inainte de un stil de viata activ, mai sanatos! Am pregatit pentru tine o pagina speciala cu diverse categorii de produse precum – Incorporabile, Masini de spalat rufe si Uscatoare, Aspiratoare, Aparate frigorifice, Masini de spalat vase, Aragazuri, Hote, Espressoare si accesorii si alte Electrocasnice pentru bucatarie.

Bosch, brand de renume in domeniu, dezvolta continuu tehnologii pentru o viata sanatoasa. Descopera electrocasnice care te ajuta sa-ti mentii o dieta echilibrata prin pastrarea vitaminelor in alimente, prevenirea aparitiei substantelor nocive in procesul de gatire si mentinerea rufelor, vaselor si locuintei, curate si igienizate. Descopera cum solutiile pentru o viata sanatoasa de la Bosch te pot ajuta sa-ti imbunatatesti viata.

Afla, de exemplu, mai multe despre gatirea la aburi, una dintre cele mai bune metode pentru pastrarea substantelor nutritive usor degradabile, cum ar fi vitamina C si multe vitamine B. Deoarece legumele si alte alimente nu vin in contact cu apa in timpul gatirii la aburi, se pastreaza mai multe vitamine si minerale – precum si aroma completa a alimentelor tale, fara a fi nevoie sa adaugi grasimi sau ulei. Cuptoarele cu aburi Bosch sunt cea mai buna alegere pentru persoanele carora le place sa manance sanatos.

Tot aici, poti afla mai multe despre plitele cu PerfectFry concepute pentru a controla si regla automat temperatura optima de incalzire a uleiului pana la temperatura exacta de prajire – inainte de a incepe prajirea. Acum cu plitele PerfectFry de la Bosch fiecare preparat poate fi prajit optim.

Dupa ce ai gatit, suntem siguri ca iti doresti o curatare igienica perfecta. Acest lucru este posibil cu masinile de spalat vase HygienePlus. Masinile de spalat vase Bosch cu HygienePlus maresc temperatura de clatire ca sa elimine germenii si bacteriile reziduale, pentru a asigura rezultate perfect curate si igienice.

Daca, in schimb, ai nevoie de o masina de spalat rufe performanta iti recomandam una care beneficiaza de tehnologia AllergyPlus. Mentinerea rufelor mentinerea rufelor curate si igienizate este o prioritate pentru Bosch si, de aceea, a dezvoltat masinile de spalat rufe cu programul AllergyPlus care mentine temperatura constanta in timpul ciclului de spalare. Se adauga un ciclu de clatire suplimentar pentru a asigura curatarea si igienizarea rufelor, eliminand germenii si in special acarienii de praf in mod eficient. Concluzia: rezultate igienice la spalare si eliminarea a 99,99% din germenii obisnuiti.

Navigheaza in site-ul nostru si descopera toate electrocasnicele #LikeABosch dec are ai nevoie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *