Stiri

29 ani de ani am construit împreună…

Suntem incantati sa putem sarbatori impreuna aceasta aniversare speciala!

Au trecut 29 de ani de munca neintrerupta la o mare varietate de proiecte, de colaborare cu un grup incredibil de parteneri, de angajament permanent fata de toti cei care fac parte din marea familie Romstal si vin alaturi de noi pe masura ce firma noastra continua sa creasca.

Perspectivele de viitor sunt extrem de bune. Si, in timp ce compania noastra este onorata sa celebreze toti anii de activitate impreuna, ne-am luat, de asemenea, un mic ragaz pentru a reflecta asupra locului de unde am pornit si cum am ajuns astazi, aici.

Am pornit de jos si am asezat intai fundatia. Cand am inceput afacerea Romstal, acum 29 de ani, am fost impresionati de calitatea muncii si de entuziasmul primilor membri ai familiei noastre. Am ridicat astfel primele etaje si am continuat sa zidim tot mai sus.

Pe masura ce am continuat sa ne dezvoltam, energia si dedicarea voastra, a tuturor, nu au facut decat sa ne sporeasca admiratia si recunostinta.

Sprijinul si angajamentul pe care le-am avut din partea membrilor familiei noastre de-a lungul anilor sunt cele doua repere care au contribuit la ceea ce suntem astazi si ne dau certitudinea ca vom continua sa crestem impreuna ca o familie si mai prospera.

Pentru ca scopul nostru inseamna mult mai mult decat simpla crestere a unei afaceri. Misiunea noastra comuna s-a transformat, in timp, intr-o promisiune: aceea de a contribui la dezvoltarea unui mediu mai bun si mai sigur pentru generatiile care ne urmeaza.

Acum este momentul sa privim cu incredere spre viitor si sa continuam sa muncim sustinut pentru a atinge noi obiective in domeniul nostru de expertiza. Acum este momentul sa dam copiilor nostri mai mult decat o casa – este momentul sa construim pentru ei acasa.

Drumul a fost lung in ultimii 29 de ani, de aceea credem ca acesta este un minunat prilej de a-i celebra in mod special pe cei care isi aduc aportul zi de zi si contribuie enorm la viziunea si misiunea noastra.

Asadar, la implinirea celui de-al 29-lea an de munca si de ascensiune spre acest vis, dorim sa va adresam cele mai cordiale multumiri. Va multumim pentru increderea acordata, pentru ca v-ati alaturat drumului nostru si pentru ca ne sustineti pe masura ce il parcurgem impreuna.

Da, drumul a fost lung, dar am pastrat mereu destinatia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *