Instalatii de incalzire

10% EXTRA REDUCERE la boilerul electric orizontal Atlantic O’Pro 50 l, 1500 W

Doar astazi, 19 Aprilie 2021, poti achizitiona boilerul Atlantic O’Pro 50 l, 1500 W la un pret redus cu 10%! Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi codul STAR10 in cosul de cumparaturi si primesti imediat reducerea fata de pretul afisat. Revino in fiecare zi pe www.romstal.ro si descopera Starul Zilei! In cadrul campaniei ai parte de produse excelente la cele mai bune preturi!

Iti punem la dispozitie un boiler de cea mai buna calitate! Atlantic O’Pro este un boiler electric rapid si economic care iti aduce apa calda fara compromisuri. Achizitionandu-l te asiguri ca vei uita de problema incalzirii apei calde menajera el ocupandu-se de aceasta sarcina cu ajutorul rezistentelor sale electrice.

Atlantic O’Pro este usor de instalat si utilizat ocupandu-se imediat de furnizarea unui debit de apa necesar activitatilor zilnice. Din cauza capacitatii mari de stocare si a masei suplimentare, boilerul se monteaza orizontal pentru distributia mai buna a greutatii. Acest lucru ajuta si din punctul de vedere al amenajarii spatiului disponibil. Un boiler orizontal ocupa mai putin spatiu din inaltimea camerei unde este instalat, ceea ce poate fi un avantaj daca nu dispunem de suficient loc. Un alt avantaj este ca acest tip de boiler electric nu necesita cos sau tubulatura de evacuare. Tot ceea ce aveti nevoie este o priza de alimentare. Atata timp cat ramane conectat el isi indeplineste sarcina rapid si sigur, asigurandu-va apa calda de care aveti nevoie. Atlantic O’Pro se remarca prin durata mare de viata si mentenanta usoara.

Boilerul propus in campania STARUL ZILEI este foarte rezistent, fiind fabricat din otel. Este emailat pe interior si beneficiaza de izolare cu spuma de poliuretan de inalta densitate. Odata montat el trebuie conectat la reteaua electrica si va incepe sa va serveasca apa calda menajera necesara. Senzorul lui va detecta temperatura apei si o va incalzi dupa nevoie, boilerul electric Atlantic O’Pro fiind echipat cu termostat reglabil.

Se remarca prin liniile rotunjite care il fac placut privirii. Nu va fi neaparat necesar sa-l acoperiti cu un corp de mobilier. El va fi extrem de usor de utilizat datorita butonului de reglare eficienta a temperaturii. Acesta comanda termostatul si, impreuna cu indicatorul led va va oferi informatii despre caracteristicile apei. Este dotat cu o supapa de presiune care asigura siguranta in cazul unor defectiuni sau in cazul cresterii presiunii. De asemenea, vine cu un anod de magneziu, prevazut pentru protectia rezervorului impotriva coroziunii.

Boilerul electric din otel este cea mai comoda si avantajoasa optiune, in cazul in care locuiti intr-o zona in care nu exista posibilitatea de racordare la reteaua de gaze naturale. Dupa cum bine stim, apa calda menajera reprezinta o necesitate si un confort de care nu putem sa ne lipsim indiferent daca este iarna sau vara. Pentru a beneficia tot timpul de apa calda tot ceea ce avem nevoie este un boiler electric din otel si confortul este asigurat.

Anodul de magneziu este protejat de o rezistenta chimica ce are rolul de a neutraliza potentialele electrice din rezistenta pentru incalzire si boiler, crescand eficienta si durata de viata.

Boilerul electric Atlantic O’Pro este una dintre cele mai simple, practice si economice solutii pentru incalzirea apei. El consuma mai putina energie spre deosebire de un boiler obisnuit, cu pana la 25%. Nivelul maxim al temperaturii este de 65 de grade, care se poate obtine dupa un interval de 40-100 de minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *