Zubadan și Ecodan, pompe de căldură de încredere de la Mitsubishi

Ia-ti acum cea mai vanduta pompa de caldura de piata, pompa Mitsubishi Zubadan. Poti opta pentu modelul monobloc 14 KW 380V, usor de montat, fara traseu de agent frigorific. Acesta nu este insa singurul ei avantaj. Pompa de caldura Mitsubishi Zubadan se remarca printr-un randamentul excelent indiferent de caldura din exterior. Aceasta pompa de caldura functioneaza pana la o temperatura exterioara de -28 grade Celsius avand o putere constanta pana la -15 grade Celsius. Randamentul ei perfect chiar si in conditii extreme se datoreaza unei rezistente electrice incluse. Aceasta asigura o incalzire suplimentara care permite o functionare constanta. La temperaturi extreme pompa de caldura nu mai asigura complet necesarul de caldura din aerul pe care il extrage din exterior si compenseaza prin activarea acestei sursei alternative de caldura.

Precum celelate pompe de caldura aer-apa, Mitsubishi Zubadan utilizeaza aerul exterior pentru a incalzi sau raci apa din sistemul de incalzire sau racire. Ea realizeaza transferul de caldura de la un mediu cu temperatura scazuta catre unul in care temperatura este ridicata.  De asemenea, se ocupa cu succes de prepararea apei calde menajere.

Un alt avantaj este ca mentenata este una minima. In mare parte, tot ce trebuie sa faceti este sa spalati unitatea.

ECODAN POWER INVERTER 8KW

Puteti opta si pentru pompa de caldura aer-apa tip split, formata dintr-o unitate exterioara si una interioara Ecodan Power Inverter de 8kW.  Acest cuplu se ocupa de incalzire, racire si preparare apa calda menajera. Consumul de energie este redus datorita compresorului power inverter cu turatie variabila.

Unitatea interna contine: schimbator de caldura freon/apa, pompa de circulatie electronica si automatizare FTC5. Aceasta unitate de comanda FTC5 are urmatoarele functii: managementul a 2 zone, posibilitate gestionare sursa secundara de incalzire in functie de temperatura exterioara, posibilitate cascadare pana la 6 unitati de acelasi fel. Sistemul de control FTC5 poate fi ajustat intr- un mod simplu şi intuitiv pentru toti parametrii de functionare, stabilirea caracteristicilor (programator saptamanal, program vacanta, sarcina de apa caldade consum, etc) cat si pentru accesul la diagnoza.

Deoarece pompa de caldura este in sistemul splitat, adica intre interior si exterior sunt tevi de cupru prin care circula agent frigorific, nu apa, se reduce riscul inghetarii agentului termic daca nu este antigel sau cantitatea de antigel este redusa. Datorita tehnologiei Mitsubishi, domeniul de functionare al pompei este garantat si la temperaturi scazute.Pompa de caldura

Pompa de caldura Mitsubishi Electric produce cu o capacitate de doar un kilowatt de energie electrica, de patru ori mai multa energie pentru incalzire, pentru ca aproximativ 75% din energia necesara este extrasa din aerul inconjurator.

Pompa de caldura EcodanAlegeti o pompa de caldura pentru ca au o eficienta energetica mai mare decat a sistemelor de ardere traditionale. De asemenea, acestea nu emit dioxid de carbon la locul de instalare. Folositi energia termica gratuita prezenta in aer in cantitati nelimitate.

Sistemele de pompe de caldura Ecodan garanteaza performante energetice ridicate datorita tehnologiei de varf prezenta in fiecare componenta a pompei de caldura. Puteti obtine temperatura dorita indiferent daca folositi sisteme de incalzire in pardoseala, in pereti, ventiloconvectoare sau radiatoare.

Alegand Ecodan veti avea costuri reduse substantial pentru o putere termica mult mai mare decat cea produsa de sursele de caldura care functioneaza electric.Atenţia a fost acordată celor mai mici detalii:

Daca inca nu sunteti convinsi mai adaugam cateva avantaje ale pompelor de caldura. Ele au dimensiuni reduse care faciliteaza instalare chiar si in spatii mici. Se remarca ptrintr-un design simplu dar elegant care permite amplasarea la vedere. Nici intretinerea nu va fi o problema deoarece componentele principale pot fi manevrate ușor indepartand panoul frontal.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 727 posts and counting. See all posts by romeo

One thought on “Zubadan și Ecodan, pompe de căldură de încredere de la Mitsubishi

  • 28 November, 2019 at 17:38
    Permalink

    ce pret au pompele

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *