Wishlist-ul este activ – ajutor pentru clienti si instalatori deopotriva.

Ce e este WISHLIST si cum functioneaza?

Whislistul este serviciul care permite utilizatorilor site-ului www.romstal.ro sa-si intocmeasca liste de produse dorite pentru lucrari de instalatii si/sau amenajarea baii, fara obligatia lansarii imediate a comenzii de cumparare.

Dupa intocmirea unei liste complete de produse prin adaugare in wishlist, utilizatorul trimite cererea de oferta Whishlist catre o lista de instalatori parteneri Romstal din judetul si orasul ales cat si o scurta descriere a lucrarii pentru care intentioneaza sa achizitioneze produsele respective.

Utilizatorul va putea primi maxim 4 oferte de lucrari complete (sau poate alege un numar mai mic, la alegerea sa) ce includ produsele comandate la Romstal, reduceri comerciale sau de volum, cat si servicii din partea instalatorului: ex proiectare, montaj, verificari etc.

vizual wishlist_2-02

AVANTAJ: o imagine completa a intregii lucrarii cat si a bugetului.

Utilizatorul final si instalatorul partener Romstal vor putea negocia lucrarea direct, prin intermediul sitului www.romstal.ro respectiv romstalpartener.ro

Vor exista doua stadii de aprobare reciproca a lucrarii, atat din partea utilizatorului final, cat si din partea instalatorului partener Romstal.

Dupa ce se dau ambele accepturi, utilizatorul final poate finaliza comanda de produse, in conditiile de plata si livrare oferite pe site-ul www.romstal.ro.

Mai multe detalii despre acest nou serviciu disponibil pe www.romstal.ro

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

One thought on “Wishlist-ul este activ – ajutor pentru clienti si instalatori deopotriva.

  • 4 November, 2014 at 18:24
    Permalink

    Un lucru destul de inovativ care iti usureaza cautarile.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *