Wishlist pentru clienti si parteneri!

Actualizat la 1 October, 2014 at 12:46 pm

Misiunea declarata a companiei Romstal este: “Misiunea noastra este de a fi principalul furnizor si partener de incredere al instalatorilor”. De ce instalatorii? Pentru ca ei sunt profesionistii, ei fac lucrurile sa mearga in casa! De cate ori nu te-ai trezit spunand: “Trebuie sa gasesc un instalator bun!”

De-a lungul celor 20 de ani de existenta, Romstal a dezvoltat un parteneriat unic cu instalatori din toata tara. In firma noi nu ii numim instalatori, ci parteneri! Ei stiu ca Romstal pune accent pe calitate iar produsele din portofoliul companiei se ridica mereu la nivelul asteptarilor.

Instalatori sanitare

Din octombrie pregatim un serviciu revolutionar, care va permite unei persoane care s-a hotarat sa construiasca ceva, sa isi schimbe sistemul de incalzire al casei sau sa isi renoveze baia, sa beneficieze de sfaturile unuia din partenerii nostri. El isi va putea construi o lista de cumparaturi, un wishlist, care va ajunge sa fie analizata de unul din instalatorii parteneri romstal. Acesta va putea adauga in lista initiala produse care mai sunt necesare si chiar o oferta de manopera. Va fi ca si cum ai merge la magazin, de mana cu un profesionist, care iti va spune ce sa cumperi, si veti gasi impreuna solutia optima. Numai ca totul se va intampla din fotoliul de acasa sau de la birou! De restul ne ocupam noi!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *