Vrei să ai o baie modernă? Vino la Romstal și alege soluția economică sau luxul accesibil

Actualizat la 20 November, 2018 at 09:27 am

Dacă te afli printre cei care vor să încheie vara cu schimbarea drastică a modului în care arată și funcționează baia atunci Romstal s-a gândit să reliefeze pentru tine câteva recomandări de produse în funcție de sumele pe care dorești să le investești.Recomandari obiecte sanitare

Prima categorie de produse pentru baie a fost denumită “Soluția economică” și este un punct de plecare excelent pentru cei care doresc să reinventeze baia cu o investiție cât mai redusă. Vei găsi câteva exemple excelente de obiecte sanitare de calitate la prețuri mai mult decât rezonabile. Vei avea de ales între diverse obiecte sanitare Mira, baterii pentru baie Rik, gresie și faianță Kai sau un rezervor incastrat pentru WC.Obiecte sanitare ieftine

Cea de-a doua categorie, “Lux accesibil”, cuprinde obiecte sanitare și mobilier Taisa, gresie și faianță Aktuell și Etruscan, baterii pentru baie Grohe și un alt tip de rezervor încastrat WC. Aceste produse pentru baie au un design deosebit și o funcționalitate crescută, prețul lor ffiind un pic mai ridicat decât al obiectelor sanitare propuse în prima categorie.

Dacă nu ați găsit exact ceea ce vă doreați în aceste pagini cu recomandări, trebuie să știți că pe romstal.ro aveți sute de variante de obiecte sanitare de la cei mai cunoscuți producători de pe piață cu prețuri pentru toate buzunarele. Aruncați o privire și alegeți în cunoștință de cauză cele mai bune obiecte sanitare, baterii, plăci ceramice, mobilier și accesorii pentru o baie de vis!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *