Vrei o baie rafinata? Alege colectiile de placi ceramide Gardenia Orchidea!

Compania Gardenia Orchidea a fost fondată în 1961 și, în doar câțiva ani, a devenit o afacere de succes. In prezent s-a extins in peste 120 de tari din intreaga lume. Massimo Bonezzi actualul presedinte al grupului se poate lauda cu o marca de prestigiu datorită unei strategii bine definite, orientata catre un target de la midle la high. Parteneriatul cu Casa Versace, inceput in anul 1997, nu face decat sa sustina aceasta strategie si reprezinta o susrsa de mandrie si inspiratie pentru grupul Gardenia Orchidea.
Traditie, stil, rafinalemt – Noile colectii de placi ceramice in showroom-urile Romstal

gardenia linear
SERIA LINEAR 25X75
Aceasta serie este dedicata pt ambientarea bailor rafinate ,finisajul faiantei amintind de selecta ceramica maiolica apreciata foarte mult in  perioada Renascentista. Linear  este o colecție cu stil, folosind corp,volum și culoare,  reflexia luminii  in zona unde este aplicata creaza un efect vizual deosebit. Colecția oferă o gamă largă de opțiuni de culoare contemporane, cu nouă nuanțe in total ( de stoc vor fi 3 : beige,  nocciola si fango)  oferind trei texturi diferite de relief și de o selecție de decoratiuni subtile. Pentru formatele Rilevo Riposta si Rilievo Dama,se recomanda debitarea acestor produse cu mare atentie (disc diamantat), partea sectionata este de preferat sa fie pozitionata in unghi interior (vezi poza de mai jos)
La pardoseala furnizorul recomanda gresia portelanata Just Life format 16×100.
gresie si faianta parchet
GRESIE PORTELANATA JUST LIFE 16×100
Este o gresie portelanata format 16×100 cm ,colorata in masa , rectificata , factor  antialunecare R10 , revistenta la abraziune maxima respectiv PEI V, efect de lemn si  o gama de culori diversificata. Pt spatii unde alunecarea este un criteriu foarte important ( gen zona dusuri , terase cu grad de inclinare , etc ) furnizorul ofera si varianta cu factor anti alunecare R12. Suprafata gresiei este mata-natural , grosimea acesteia 10,5 mm, aceasta serie fiind compatibila pt incalzirea in pardoseala (se recomanda obligatoriu adezivul portelanat sau flexibil ). Chiar daca gresia este rectificata pt montajul la exterior se vor utiliza obligatoriu distantieri.
Fiecare locatie va primi cate 2 paneluri  cu seria Just Life ( se vor monta pe expozitorul Gardenia ) + 1 expozitor Cula ( baza mica de lemn + piesele de gresie apartinand seriei Just Life),data aproximativa de sosire a panelurilor si a expozitoarelor va fi luna Februarie.
 
 

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *