Vrei o baie cu personalitate? Alege cazile freestanding!

O cada free-standing poate fi de multe ori elementul central al unei băi, oferind un plus de elegantă şi personalitate.

Ei bine, cei care au găsit cada perfectă pentru stilul lor de relaxare pot confirma faptul că sunt în adevăratul sens al cuvântului fericiți. La urma urmei, cum te poți destinde mai bine după o zi extrem de obositoare la muncă? Ascultând muzică? Ori ieșind la o cină în oraș cu persoana iubită sau cu prietenele din facultate? Cele mai multe persoane ar spune că nu aceasta este modalitatea ideală ci că o baie fierbinte, cu multă spumă, săruri de baie și uleiuri aromatice, plus un pahar de vin alături, te va ajuta să uiți pentru câteva zeci de minute de toate grijile acumulate în timpul zilei.

Dar cum să ai parte de baia perfectă, dacă ești nemulțumită de cada pe care ai ales-o când ai renovat locuința? Se poate ca aceasta să fie prea îngustă sau să aibă înălțimea prea mică și să nu îți acopere decât jumătate de corp cu apă și multe altele care să îți facă ziua stresantă ceva mai enervantă, pentru că nu te poți relaxa așa cum ai visat să o faci.

Cazi centraleIata care sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont in alegerea unei cazi free stnading!

GREUTATEA CĂZII

Majoritatea căzilor de baie de tip free-standing sunt foarte grele, în special cele confecţionate din piatră sau fontă. Recomandarea speacialistilor este să te asiguri că structura casei permite greutatea căzii atât goală, cât şi atunci când este plină cu apă şi cu tine înăuntrul ei.

Cada LokiPOZITIONAREA CĂZII

Decide-te în ce zonă a băii vrei să fie amplasată. Dacă dispui de fereastră cu privelişte, atunci cel mai potrivit loc este lângă aceasta. În caz contrar, asigura-te că poziţia faciliteaza accesul în baie. Mai mult, dacă dispui de un spaţiu mic, poziţionarea căzii joacă un rol important în ceea ce priveşte atmosfera din baie. Cu siguranţă nu vrei ca această să fie una încărcată, aşa că încearcă să maximizezi spaţiul de care dispui prin a amplasa cada strategic.

SPAŢII DE STOCARE SUFICIENTE

O cadă de tip free-standing diferă de una clasică prin faptul că nu dispune de spatii de depozitare a produselor pentru corp, păr etc. Din acest motiv, optează pentru un mobilier inca unde poţi să-ţi etalezi produsele preferate: şampon, balsam, gel de dus, săpun etc. O altă idee ar fi să ai un scaun vintage lângă cada pentru depozitare.

Cada acril NeoMODELUL CĂZII

Există diverse modele de cazi de baie free-standing în funcţie de stilul în care îţi amenajezi baia: tradiţional, modern etc. Aspectul cel mai important atunci când alegi cada este să se potrivească atât personalităţii tale cât şi interiorului băii.

CULOAREA CĂZII

Poţi fi flexibil atunci când alegi culoarea căzii pentru că în general aceste vin vopsite cu un strat protector peste care poţi să adaugi o altă culoare. Majoritatea persoanelor preferă totuşi să rămână la clasicul alb, uşor de asortat cu obiectele sanitare.

Cada acril RoundALEGE BATERIILE POTRIVITE

Există anumite elemente foarte importante de luat în considerare atunci când ne gândim la cumpărarea unei căzi de acest tip şi anume – bateriile. Împreună trebuie să formeze o echipa armonioasă. Decizia va depinde de spaţiul de care dispui, designul băii şi bugetul tau. În ceea ce priveşte stilul bateriilor, poţi alege între tradiţional sau modern. Finisajul este un aspect ce merită luat în calcul, cele mai populare baterii fiind cele confectionate din crom, alamă sau cupru. Indiferent că alegi baterii încastrate în perete, de tip floor-standing sau ataşate de perete, efectul va fi unul spectaculos.

Căzile de tip free-standing sunt într-adevăr un element vizual puternic şi de efect într-o baie. În acelaşi timp sunt uşor de instalat oriunde există o scurgere buna şi alimentare cu apă

Cada acril Square


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *