Vrei baterii încastrate Kludi pentru baia ta? Până la finalul lunii septembrie, la Romstal ai 15% reducere la corpul îngropat Kludi Flexx.Boxx!

Actualizat la 13 August, 2020 at 09:48 am

Tot mai mulți utilizatori isi aleg baterii incastrate pentru a-si redecora baile. Este vorba despre acele baterii formate dintr-o parte ingropata in perete si o parte aparenta. Profita si tu de oferta Romstal, companie care iti pune la dispozitie, in perioada 1 august- 30 septembrie, gama de baterii Kludi care se monteaza impreuna cu Kludi Flexx.Boxx, acum la un pret redus cu 15%.Kludi

Kludi Flexx.Boxx reprezinta mecanismul care se monteaza in perete si este compatibil cu o gama larga de baterii incastrate din gama Kludi. Avem 37 de astfel de modele din care clientii pot alege pe site ul romstal.ro, de la baterii cromate, pana la baterii albe sau negre.

KLUDI FLEXX.BOXX este o cutie ascunsă care se monteaza in perete. Ea vine cu un set de spălare integrat. FLEXX.BOXX combină noi beneficii cu o calitate de top KLUDI și caracteristici testate, cum ar fi acoperirea cu elastomer flexibil. Este ideal pentru instalare ascuns si moderna. Primul avantaj al acestor sisteme este economia de spațiu în cabine de duș și băi mici, moderne și ușor de curățat.

Conectorii externi DN 20 fac acest mecanism ideal pentru conectarea tuturor sistemelor, atat a celor convenționale cat și a sistemelor sanitare moderne. Izolare fonica este un alt beneficiu pe care il ofera KLUDI FLEXX.BOXX datorita acoperirii cu elastomer care înconjoară toate părțile si astfel se reduce zgomotul produs de apa care circula prin mecanism si baterie. Flexibilitatea este probabil cel mai mare atu al acestui sistem de baterie ingrobata  – KLUDI FLEXX.BOXX include posibilitatea de a schimba atât bateria cat și setul în orice moment – chiar și după instalare – fără nici o murdărie sau lucrari elaborate Astfel este posibil chiar sa schimbam bateria si sa trecem de la de la o baterie monocomandă la una termostata sau invers, oricand.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *