Vrei baterii încastrate Kludi pentru baia ta? Până la finalul lunii septembrie, la Romstal ai 15% reducere la corpul îngropat Kludi Flexx.Boxx!

Actualizat la 13 August, 2020 at 09:48 am

Tot mai mulți utilizatori isi aleg baterii incastrate pentru a-si redecora baile. Este vorba despre acele baterii formate dintr-o parte ingropata in perete si o parte aparenta. Profita si tu de oferta Romstal, companie care iti pune la dispozitie, in perioada 1 august- 30 septembrie, gama de baterii Kludi care se monteaza impreuna cu Kludi Flexx.Boxx, acum la un pret redus cu 15%.Kludi

Kludi Flexx.Boxx reprezinta mecanismul care se monteaza in perete si este compatibil cu o gama larga de baterii incastrate din gama Kludi. Avem 37 de astfel de modele din care clientii pot alege pe site ul romstal.ro, de la baterii cromate, pana la baterii albe sau negre.

KLUDI FLEXX.BOXX este o cutie ascunsă care se monteaza in perete. Ea vine cu un set de spălare integrat. FLEXX.BOXX combină noi beneficii cu o calitate de top KLUDI și caracteristici testate, cum ar fi acoperirea cu elastomer flexibil. Este ideal pentru instalare ascuns si moderna. Primul avantaj al acestor sisteme este economia de spațiu în cabine de duș și băi mici, moderne și ușor de curățat.

Conectorii externi DN 20 fac acest mecanism ideal pentru conectarea tuturor sistemelor, atat a celor convenționale cat și a sistemelor sanitare moderne. Izolare fonica este un alt beneficiu pe care il ofera KLUDI FLEXX.BOXX datorita acoperirii cu elastomer care înconjoară toate părțile si astfel se reduce zgomotul produs de apa care circula prin mecanism si baterie. Flexibilitatea este probabil cel mai mare atu al acestui sistem de baterie ingrobata  – KLUDI FLEXX.BOXX include posibilitatea de a schimba atât bateria cat și setul în orice moment – chiar și după instalare – fără nici o murdărie sau lucrari elaborate Astfel este posibil chiar sa schimbam bateria si sa trecem de la de la o baterie monocomandă la una termostata sau invers, oricand.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 772 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *