VOGEL & NOOT ULOW E2 – briză răcoritoare în timpul verii, căldură sporită în zilele reci

Actualizat la 7 September, 2020 at 09:06 am

Un singur radiator, beneficii multiple.
Radiatoarele de joasă temperatură ULOW E2 de la VOGEL & NOOT adaugă un plus de valoare oricărui interior prin beneficiile multiple pe care le prezintă. ULOW E2 se impune prin designul deosebit, dar radiatorului ULOW-E2ceea ce îl face cu adevărat special sunt ventilatoarele încorporate care îmbunătăţesc convecţia naturală, sporind eficienţa termică necesară în timpul iernii, dar care creează şi un efect de briză plăcut, răcoritor în zilele fierbinţi. Tehnologia E2 folosită la radiatoarele de joasă temperatură ULOW-E2 reprezintă un concept unic de dezvoltare care face posibilă încălzirea la temperaturi joase eficient, economic şi elegant. Anul trecut, designul inovator E2 Technology a obţinut premiul „Red dot” pentru design de produs. În fiecare an, acest premiu, renumit la nivel internaţional, evidenţiază produsele cu design inovator. Aceste produse sunt selectate din întreaga lume şi nominalizate de un juriu internaţional format din experţi renumiţi, pentru a fi supuse unui proces de evaluare care durează câteva zile.

radiator ULOW-E2Radiatorul de joasă temperatură ULOW-E2, în combinaţie cu tehnologia E2, reprezintă un produs unic de încălzire, care oferă randament termic de excepţie chiar şi în sisteme de joasă temperatură, fără a compromite stilul. Radiatorul de joasă temperatură ULOW-E2 poate fi folosit cu uşurinţă în sisteme de joasă temperatură, chiar sub 40°C, cu surse de energie moderne şi convenţionale, precum uleiuri sau combustibili gazoşi, dar şi cu surse regenerabile de energie cum sunt pompa de căldură sau panourile solare. Punctul forte al radiatorului ULOW-E2 îl constituie grupul de ventilatoare, care completează convecţia naturală a elementelor de convecţie ale radiatorului prin convecţia forţată a ventilatoarelor. Panoul inteligent de control va face trecerea automată de la funcţia statică la cea dinamică în funcţie de condiţiile din încăpere. Radiatorul are randament maxim în funcţia statică, de aceea ventilatoarele pornesc doar atunci când este necesar.

Însă nu doar performanţa ridicată de funcţionare, ci şi designul deosebit dovedeşte avantajele tehnologiei E2. Radiatorul cu tehnologie E2 este un emiţător de încălzire modern, cu design unic şi impunător, ce evidenţiază faptul că acesta este un sistem de emisie de căldură cu tehnologie avansată care impune un nou standard pentru noua generaţie de sisteme şi emiţătoare de căldură. Radiatorul ULOW-E2 se impune în orice interior prin aspectul extrem de elegant şi stilul minimalist futurist, în timp ce marginile uşor rotunjite emană echilibru şi armonie. Acest radiator impune noi standarde în industrie cu noul capac tip grătar cu deschideri rotunde, alte elemente la fel de importante fiind aspectul de primă clasă şi panoul de control tip touchpad.

Confort tot timpul anului
Iarna, radiatorul ULOW-E2 funcţionează eficient în sisteme de joasă temperatură, cu un nivel ridicat de control, oferind confort termic optim în orice încăpere. Apoi, în timpul verii, efectul de briză creează o atmosferă plăcută chiar şi în zilele fierbinţi, datorită curenţilor de aer generaţi de ventilatoarele incluse în radiator. Sunt de ajuns doar câteva mici modificări la sistemul de încălzire şi te poţi bucura de răcoare plăcută în casa ta.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

2 thoughts on “VOGEL & NOOT ULOW E2 – briză răcoritoare în timpul verii, căldură sporită în zilele reci

 • 12 June, 2016 at 11:48
  Permalink

  Care este pretul pentru acest calorifer? Ce dimensiuni sunt disponibile? Multumesc!

  Reply
 • 30 June, 2016 at 14:57
  Permalink

  Caloriferele din otel marca Vogel &Noot sunt disponibile online pe site-ul romstal.ro

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *