Vitopend 100 o centrala termica cu traditie.

Sunteţi în căutarea unei centrale termice moderne, la un raport preţ / performanţă deosebit de atractiv şi în acelaşi timp nu sunteţi dispus sa faceţi nici un rabat la calitatea produsului? Prin Vitopend 100 aveti soluţia potrivită.  Din varietatea de tipuri constructive şi puteri disponibile puteţi alege modelul potrivit pentru orice aplicaţie. Gama completă Viessmann de microcentrale Vitopend 100

Centrale termice murale pentru încălzire şi preparare apă caldă menajeră pe combustibil gazos:
– cu funcţionare în regim de tiraj natural 24 şi 30* kW,
– cu funcţionare în regim de tiraj forţat 24,8 şi 31* kW

centrala vitopend 100
Longeviv şi de încredere – Made în Germany
În calitate de fabricanţi experimentaţi de microcentrale putem afi rma că ştim toate aspectele legate de aceste produse. Chiar şi în cazul unui aparat atractiv ca Vitopend 100 pretenţiile noastre de calitate şi performanţă se aplică cu consecvenţă. Datorită acestei atitudini centralele murale Viessmann s-au impus atât prin inovativitate şi performanţe, cât şi prin fiabilitate.

Vom privi mai atent astazi panoul de comanda pentru ca aceasta interfata comunica cu utilizatorul printr-un limbaj intuitiv dar care are nevoie de un minim de informatie. Aceasta automatizare beneficiaza si de un sistem de diagnoza integrat.

vitopend 100

  • 1. Manometru – arata presiunea apei din centrala. Controlaţi periodic presiunea în instalaţia de încălzire la manometru. Presiune minimă în instalaţie 0,8 bar. Dacă presiunea din instalaţie este prea redusă, informaţi firma specializată în instalaţii de încălzire.
  • 2. Display LCD
  • 3. Buton in trepte pentru reglarea temperaturii apei calde menajere
  • 4. Buton pentru reglajul temperaturii de incalzire
  • 5. Buton pornit oprit cu functie de resetare

Daca lipsiti de acasa o perioada mai lunga de timp si doriti sa opriti functionarea centralei termice si a intregului sistem de incalzire, parcurgeti urmatorii pasi.

Scoaterea din funcţiune a instalaţiei de încălzire. Dacă nu doriţi să utilizaţi instalaţia de încălzire pentru o perioadă mai lungă (mai multe luni), este bine să o scoateţi din funcţiune. Înainte de a scoate din funcţiune instalaţia de încălzire pentru o perioadă mai lungă, vă recomandăm să luaţi legătura cu firma de instalaţii de încălzire. Aceasta poate lua
măsurile corespunzătoare, în măsura în care acest lucru este necesar, de exemplu pentru protecţia la îngheţ a instalaţiei sau pentru protejarea suprafeţelor de schimb de căldură.

1. Închideţi robinetul de gaz şi asiguraţi-l împotriva deschiderii accidentale.
2. Deconectaţi comutatorul pornit-oprit. Instalaţia de încălzire este acum deconectată de la alimentarea de la reţea.
In aceasta situatie Nu se asigură protecţia instalaţiei la îngheţ.

Întreţinerea efectuată în mod periodic asigură un regim de funcţionare fără perturbaţii, economic, ecologic şi sigur. La interval de maxim 2 ani, instalaţia dvs. de încălzire trebuie supusă operaţiilor de întreţinere efectuate de către o firmă specializată de instalaţii de încălzire. În acest scop este cel mai indicat să
încheiaţi un contract de inspecţie şi întreţinere cu firma de instalaţii de încălzire.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *